Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

BDSM aften i Afrodite

Skrevet den: 18. jul 2014

Læs mere...

Denne aften vil man kunne opleve BDSM relaterede leg i større eller mindre grad i hele klubben, dog er det ikke tilladt ved langbordet i barområdet. Endnu engang har Dan som er indehaver af Sadistens toll box sagt ja til at gæste Afrodite club, med i kufferten har han denne gang Wiolet van og nåle. Vi har været så heldige at, den dygtig Rigger Henrik fra rebtossen, og hans smukke Bunny har sagt ja til at komme for at vise os kunsten i at binde og efterfølgende fortælle os noget om de knuder der bliver brugt, samt sikkerhed i denne smukke kunst. Henrik har endvidere 25 års erfaring i at Pierce, så hvis I går og overvejer en Piercing så er der mulighed for det denne aften. Prisen på en piercing denne aften er 300 kr. uanset hvor I ønsker den, speciel tilbud fra Rebtossen. Aftnens program bliver følgende: Ca. kl. 21 - 21.30 : Vil der være kursus i wiolet van - i Barområdet kl. 22 - 22.30: Er der Bondage - i SM-Rummet kl. 23 - 23.30: Er der undervisning i Nåle leg - i SM-rummet kl. 00.30 - 01.00: Vil der være mulighed for at få lavet en Piercing ( Hvis man ønsker at blive Piercet da skal det siges ved tilmelding, pengene bliver afregnet direkte med pierceren) Vi siger godnat kl. 02 - 03 stykker, da vi denne nat trækker åbningstiden hvis der er stemning for det. Fordelingen er max. 2 mænd pr. kvinde. I kan læse mere om arrangementet på Afrodites hjemmeside. Den finder I ved at klikke på billedet med rebet.


Sommerferie swing

Skrevet den: 07. jul 2014

Læs mere...

Skal I besøge swingerklubber i Europa under ferien, så kig forbi nogle af de mange beskrivelser vi har lavet af de udenlandske swingerklubber. Alle swingerklubber som vi har godkendt er besøgt af os selv personligt. På Swingerguiden.dk kan I læse om swingerklubber i Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Frankrig, Storbritanien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet, Kroatien, Ungarn og Spanien. Har I spørgsmål til swingerklubber i en bestemt by eller et land vi ikke har medtaget er I velkommen til at kontakte os på mail. I finder listen over swingerklubber ved at klikke på kortet øverst på forsiden eller klikke på billedet her i artiklen.


Hvilken swingerklub skal besøges i aften?

Skrevet den: 14. mar 2014

Læs mere...

Kender du det... I sidder en lørdag aften og overvejer at tage i swingerklub, men hvilken klub skal man vælge? Hmmm. Flere hjemmesider skal nu tjekkes, for man er jo ikke til alt seksuelt, så det er om at finde den rigtige klub med det rigtige arrangement. Tidligere var man nød til at surfe rundt på velkendte klubbers hjemmesider, men nu kan man ganske enkelt finde en oversigt over samtlige klub arrangementer på Swingerguiden.dk. På forsiden finder man en event liste der viser dagens klubarrangementer og klikker man på kommende arrangementer får man en kalender frem, således man kan se alle planlagte arrangementer op til 2 måneder frem. Arrangementerne er inddelt i farvekoder således man nemt kan skelne mellem typerne. Blå - Almindeligt arrangement. Rød - Gang Bang. Grøn - Par/Pige. Lyseblå - Young Swingers Arrangement. Grå - SM arrangement. Orange - Bi arrangement. Lysegrå - Single Fest. Kort sagt - Nemt og overskueligt overblik. Så besøg Swingerguiden.dk næste gang I skal planlægge jeres tur i swingerklub.