Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Nytårsaften i Afrodite

Skrevet den: 15. dec 2014

Læs mere...

Vi glæder os lige som alle andre til at byde det nye år velkommen og vi kan ikke forestille os en bedre måde, end at åbne vores døre i Afrodite til en Nytårs fest med knald i. Så kl. 17.30 åbner vi dørene til indskrivning. kl. 18.00 hører vi dronningens nytårstale, mens vi nyder en velkomstdrink. Efter talen sætter vi os til bords til en stor hjemmelavet tre retters menu. Kl. 00.00 byder vi det nye år velkommen, med champange og kransekage, derefter vil klubben være åben til kl. 4.00-5.00 stykker. Vi har en politik her i klubben der siger at man ikke må beruse sig, denne aften ser vi lidt igennem finger med dette, så længe man stadigvæk holder den pæne tone og de pæne, men frække manere. Prisen for denne aften er 500 kr. pr. person incl. entre, ved tilmelding og betaling inden d. 1 December vil der være en rabat på 50 kr. pr. person. Beløbet skal indbetales på reg: 2376 kontonummer: 8894 713 144, husk navn, telefonnummer og dato. Du kan læse mere om arrangementet ved at klikke på billedet i artiklen.


High Class Swingers ramt af en brand

Skrevet den: 04. dec 2014

Læs mere...

Swingerklubben High Class Swingers i Hvidovre er natten til torsdag blevet ramt at en ildebrand i en trappeopgang i samme bygning som klubben ligger. Selve klubben er ikke brændt, men ramt af en del sod skader som først skal renses af, før man kan åbne igen. Klubben er derfor lukket indtil videre. De forventer at åbne igen om et par uger. Så snart High Class Swingers åbner igen bliver det skrevet her på Swingerguiden.dk.


Fejl på kalenderen

Skrevet den: 25. nov 2014

Læs mere...

Vores kalender her på Swingerguiden.dk kan desværre ikke vise alle arrangementerne i øjeblikket. Kalenderen er blevet fejlmeldt til leverendøren af kalenderen. Vi håber på at den kommer til at virke snarest muligt, Swingerguiden.dk