Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Grillaften hos Afrodite

Skrevet den: 24. jul 2014

Læs mere...

Denne sommeraften er indbegrebet af dansk hygge, Vi byder velkommen med et glas vin kl. 17:30. Kl. 18:00 åbner vores grill Buffet, som består af: 3 slags kød, 2 slags forskellige kartofler, 2 slags salater, flytes, smør og selvfølgelig dessert. Alt dette koster kun 150 kr. pr. person eksklusive entreen til klubben. Så hvorfor spise dyr mad ude i byen på vej til klubben, når I kan spise hos os sammen med en masse sociale og frigjorte mennesker. Da vi skal købe mad ind til arrangementet, skal tilmelding og betaling være os i hænde senest 3. dage før arrangementet. I kan læse mere om hvordan man betaler på Afrodites hjemmeside. I finder den ved at klikke på billedet af Grilbøfferne. Klokken 20.00 åbner klubben op for ikke spisende gæster,til en fræk og erotisk aften. Fordeling max. 2 mænd pr. kvinde. Vi glæder os meget til at se jer alle...


BDSM aften i Afrodite

Skrevet den: 18. jul 2014

Læs mere...

Denne aften vil man kunne opleve BDSM relaterede leg i større eller mindre grad i hele klubben, dog er det ikke tilladt ved langbordet i barområdet. Endnu engang har Dan som er indehaver af Sadistens toll box sagt ja til at gæste Afrodite club, med i kufferten har han denne gang Wiolet van og nåle. Vi har været så heldige at, den dygtig Rigger Henrik fra rebtossen, og hans smukke Bunny har sagt ja til at komme for at vise os kunsten i at binde og efterfølgende fortælle os noget om de knuder der bliver brugt, samt sikkerhed i denne smukke kunst. Henrik har endvidere 25 års erfaring i at Pierce, så hvis I går og overvejer en Piercing så er der mulighed for det denne aften. Prisen på en piercing denne aften er 300 kr. uanset hvor I ønsker den, speciel tilbud fra Rebtossen. Aftnens program bliver følgende: Ca. kl. 21 - 21.30 : Vil der være kursus i wiolet van - i Barområdet kl. 22 - 22.30: Er der Bondage - i SM-Rummet kl. 23 - 23.30: Er der undervisning i Nåle leg - i SM-rummet kl. 00.30 - 01.00: Vil der være mulighed for at få lavet en Piercing ( Hvis man ønsker at blive Piercet da skal det siges ved tilmelding, pengene bliver afregnet direkte med pierceren) Vi siger godnat kl. 02 - 03 stykker, da vi denne nat trækker åbningstiden hvis der er stemning for det. Fordelingen er max. 2 mænd pr. kvinde. I kan læse mere om arrangementet på Afrodites hjemmeside. Den finder I ved at klikke på billedet med rebet.


Sommerferie swing

Skrevet den: 07. jul 2014

Læs mere...

Skal I besøge swingerklubber i Europa under ferien, så kig forbi nogle af de mange beskrivelser vi har lavet af de udenlandske swingerklubber. Alle swingerklubber som vi har godkendt er besøgt af os selv personligt. På Swingerguiden.dk kan I læse om swingerklubber i Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Frankrig, Storbritanien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet, Kroatien, Ungarn og Spanien. Har I spørgsmål til swingerklubber i en bestemt by eller et land vi ikke har medtaget er I velkommen til at kontakte os på mail. I finder listen over swingerklubber ved at klikke på kortet øverst på forsiden eller klikke på billedet her i artiklen.