Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Tidligere danske swingerklubber

Skrevet den: 08. jun 2016

Læs mere...

Er din ynglings swingerklub lukket? Vi har lavet en liste over tidligere danske swingerklubber. Har du besøgt Bella Fantasia, Scor.dk Loungen, Abci Klub, Fantasia, High Class Swingers, Pleasuredk, Romantica i Roskilde eller Swingers No. 1, kan du sikkert huske nogle af klubbens rum, de gode oplevelser og dit første besøg i klubben. Du kan læse mere om de tidligere danske swingerklubber her på Swingerguiden.dk. Klik på billedet for at komme til listen.


G Club i Aarhus optaget på Swingerguiden.dk

Skrevet den: 07. jun 2016

Læs mere...

Swingerguiden.dk har netop optaget biklubben G Club i Aarhus på siden. Her med er endnu en dansk klub optaget på siden. G Club er en swingerklub for mænd, men på visse dage er kvinder velkomne, ligesom klubbens populære swingerbiograf altid er åben for både kvinder og mænd. Klubbens arrangementer er optaget på Swingerklub kalenderen fra den. 7. juni 2016 og frem. Du kan læse mere om klubben ved at klikke på billedet her i artiklen.


Juni i swingerklubberne

Skrevet den: 01. jun 2016

Læs mere...

En ny måned byder velkommen til nye frække, sjove og spændende oplevelser i swingerklubberne. Solen står højt på himlen og temperaturene udendørs stiger. Her i begyndelsen af juni måned, er der sikkert mange swingere som mødes udendørs. Alligevel er der også en del af os, der foretrækker de trygge rammer i swingerklubberne. I juni byder swingerklubberne på lidt af hvert. Den. 4 juni indbyder Swingergaarden til Tantra massage kursus. Kom og hør om Yoni mysteriet. Samme dag afholder Swingland og Tucan Club deres meget besøgte par aftner. I Aalborg afholder Pussycat Club en mini par aften fra 19.00 - 22.00. Efter 22.00 er singler velkomne. Den 4. juni er også dagen hvor det populære Maskebal i Adam & Eva bliver afholdt. Den. 11. juni afholdes der Maskebal på Swingergaarden og Mørke aften i Swingland. Den. 12. juni afholder Romantica en intro dag for handicappede. Selvom intro dagen er målrettet de handicappede er alle velkomne. Den. 18. juni afholder Tucan Club deres store sommerfest. Samme dag afholdes der Hawaii aften med spisning i Afrodite. I Pussycat Club er alle nøgne. Her afholdes nøgen aften. Dette er bare nogle af de mange tilbud, som swingerklubberne tilbyder i juni måned. Du kan se den samlede kalender for juni måned på Swingerguiden.dk. Du kommer til kalenderen ved at klikke på billedet her i artiklen.