Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

BDSM aften i Afrodite

Skrevet den: 01. nov 2014

Læs mere...

Denne aften står i BDSM-universets tegn, derfor vil man kunne opleve SM relateret leg i hele klubben, ved vores langbord er varbal dominans tilladt. Det er en aften hvor man kan komme helt tæt på, få stillet sin nysgerrighed og udlevet sine inderste fantasier. Endnu engang har vi fornøjelsen af at byde Lei fra Sadistenstoolbox.dk velkommen i Afrodite. Kl. 20.30 vil der være mulighed for at deltage i et slagteknik kursus i vores SM-afdeling, denne gang er det Lei der står for dette, mange af de redskaber der vil blive fremvist og prøvet er hans egen produktion af håndlavet piske. Kl. 21.30 sætter vi sammen med Lei fokus på sprøjte orgasmer, hvilken teknik der ligger bag og hvad det er der sker rent anatomisk. Senere på aftenen vil der endvidere være mulighed for at lære en del om Bondage og sikkerheden bag teknikken. Lei er ejer af Sadistenstoolbox.dk og denne aften vil der være mulighed for at købe et begrænset udvalg af redskaber til spotpris. Klubben åbner kl. 20.00 med en fordelingen er max. 5 mænd pr. kvinde. I kan læse mere ved at klikke på billedet her i artiklen. Vi glæder os til at se jer...


Sneen falder i Tucan den. 7. november

Skrevet den: 30. okt 2014

Læs mere...

Den berømte og "berygtede" J-dag fejres også i Tucan. "Sneen" falder kl 20.59 og dem der befinder sig i "sneen" på vores opvarmede terrasse, får den 1. juleøl gratis. Kom og vær med til en rigtig sjov aften og denne aften er måske den sidste i år, hvor vi fyrer op for "skum-kanonen". Denne aften er der også mulighed for at vinde en lille præmie, for den sjoveste J-dags kostume ;-) På med fantasien...., og lad os fejre "julens komme" med fræk manér. Læs mere om arrangementet ved at klikke på billedet.


Julefrokost i Afrodite den. 8. november 2014

Skrevet den: 24. okt 2014

Læs mere...

Vi glæder os til igen at byde velkommen til Afrodite club´s første traditionelle julefrokost anno 2014. Vi åbner dørene kl. 17.30 og kl. 18.00 sætter vi os til bords, der vil være en stor buffet med alt hvad der høre til en traditionel julefrokost, samt en snaps til silden. Pris. pr. kuvert er 200 kr. eksklusive entre til klubben. Der kan indbetales på reg: 2376 kontonummer: 8894 713 144, ved indbetaling skal der påføres navn, telefonnummer og dato. Det er vigtigt at I også ringer her til klubben og tilmelder jer. Ved tilmelding og betaling inden d. 31 oktober giver vi en rabat på 50 kr. Men skynd dig, der er kun 32 pladser til spisning. Kl. 20.00 bliver der åbnet op for ikke spisene gæster. I kan læse mere ved at klikke på billedet i artiklen. Vi glæder os meget til at se jer alle i Afrodite Club på Fyn.


Single-Party med Halloween tema

Skrevet den: 09. okt 2014

Læs mere...

Lørdag den. 1. november 2014 fra kl. 20.00 - 04.00 afholder High Class Swingers Sjællands frækkeste singlefest. Denne aften er SINGLERNE I FOKUS. Hele klubben er klar til den store single Halloween fest. Vores vampyr-værter er klar og åbner op for en blodig aften med en klub fyldt med spøgelser og hvor alt er til fri afbenyttelse. Kom og giv den gas i Halloween-natten med skæret fra månen og skyggerne fra dansende græskar. Vi er klar til at sætte (vampyr)tænderne i en (blodig) drink fra baren af bedste kvalitet. Mød andre singler i baren. Måske er det her du finder din nye kæreste, sexpertner, ven eller veninde. Location: Arnold Nielsens Boulevard 62C, Hvidovre. Pris: kr.150 Forudbetaling kr. 75 Reg. Nr. 0111 Konto nr. 6889 233 646 Dresscode: Frækt, sexet, kostume, uhyggeligt, elegant, erotisk, kun fantasien sætter grænser! Spørgsmål: RING 91 53 99 99


Halloween i Swingerklubben

Skrevet den: 06. okt 2014

Læs mere...

Halloween eller Allehelgensaften som det hedder på dansk fejres også i de danske swingerklubber. Flere har særlige arrangementer med spisning og social hygge, krydret med lidt uhygge. Mange pynter klubben anderledes op og gør Halloween til noget ganske særligt. Priserne for at spise med er flere steder ganske pæne. Her følger en liste over de kommende Halloween arrangementer i danske Swingerklubber: 31. oktober 2014: - Swingergaarden - Slagelse - Halloween aften med spisning kl. 18.00 - Afrodite - Ringe - Allehelgens aften med spisning kl. 17.30 1. November 2014: - Swingland - Ishøj - Halloween night - High Class Swingers - Hvidovre - Singlefest - Halloween (Kun for singler) Alle arrangementerne kan der læses mere om på Swingerguidens kalender for de danske swingerklubber. Du kommer til kalenderen ved at klikke på billedet.