Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Pleasuredk i Randers er lukket

Skrevet den: 28. jul 2014

Læs mere...

Pleasuredk som åbnede i Randers i december 2013 er lukket. Dette skriver klubben selv på sin hjemmeside. Efter sigende skulle den være lukket af økonomiske årsager.


Young High Class Swingers

Skrevet den: 27. jul 2014

Læs mere...

På lørdag den. 2. august 2014 afholder High Class Swingers sin populære "Young High Class Swingers aften" for unge swingere mellem 18 og 40 år. I baren fyres der denne aften lidt op for musikken, og der serveres frisk skåret frugt, chips og slik. Er I helt nye swingere er der rundvisninger og åbent hus med tøj på fra kl. 19:00 - 20:00, før de erfarende unge swingere kommer. Denne aften er således god aften at starte på, hvis du er ung og ønsker at prøve en aften i swingerklub med jævnaldrene. I kan læse mere om arrangementet ved at klikke på billedet i artiklen her.


Grillaften hos Afrodite

Skrevet den: 24. jul 2014

Læs mere...

Denne sommeraften er indbegrebet af dansk hygge, Vi byder velkommen med et glas vin kl. 17:30. Kl. 18:00 åbner vores grill Buffet, som består af: 3 slags kød, 2 slags forskellige kartofler, 2 slags salater, flytes, smør og selvfølgelig dessert. Alt dette koster kun 150 kr. pr. person eksklusive entreen til klubben. Så hvorfor spise dyr mad ude i byen på vej til klubben, når I kan spise hos os sammen med en masse sociale og frigjorte mennesker. Da vi skal købe mad ind til arrangementet, skal tilmelding og betaling være os i hænde senest 3. dage før arrangementet. I kan læse mere om hvordan man betaler på Afrodites hjemmeside. I finder den ved at klikke på billedet af Grilbøfferne. Klokken 20.00 åbner klubben op for ikke spisende gæster,til en fræk og erotisk aften. Fordeling max. 2 mænd pr. kvinde. Vi glæder os meget til at se jer alle...