Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

HIGH CLASS SOMMERPARTY

Skrevet den: 05. aug 2014

Læs mere...

Den 30. august 2014 fra kl. 20.00 - 04.00 går det løs i High Class Swingers når vi åbner op for den årlige sommerfest. I år er temaet "BIKINI PARTY": Dresscoden er bikini, badedragt, badebukser, boksershorts, eller G-sting. Det koster kun 250 kr at være med pr. par eller single. For dette beløb kan du opleve Strip M/K, Surprise overraskelse, Frugt og snacks, god musik, samt en velkomst med den nye High Class drink. Der kræves medlemsskab af High Class Swingers for at deltage i festen, men det er muligt at købe medlemsskab på aftenen. Du kan læse mere om hvordan du deltager ved at klikke på billedet i denne artikel.


Sommerferie swing

Skrevet den: 07. jul 2014

Læs mere...

Skal I besøge swingerklubber i Europa under ferien, så kig forbi nogle af de mange beskrivelser vi har lavet af de udenlandske swingerklubber. Alle swingerklubber som vi har godkendt er besøgt af os selv personligt. På Swingerguiden.dk kan I læse om swingerklubber i Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Frankrig, Storbritanien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet, Kroatien, Ungarn og Spanien. Har I spørgsmål til swingerklubber i en bestemt by eller et land vi ikke har medtaget er I velkommen til at kontakte os på mail. I finder listen over swingerklubber ved at klikke på kortet øverst på forsiden eller klikke på billedet her i artiklen.


Hvilken swingerklub skal besøges i aften?

Skrevet den: 14. mar 2014

Læs mere...

Kender du det... I sidder en lørdag aften og overvejer at tage i swingerklub, men hvilken klub skal man vælge? Hmmm. Flere hjemmesider skal nu tjekkes, for man er jo ikke til alt seksuelt, så det er om at finde den rigtige klub med det rigtige arrangement. Tidligere var man nød til at surfe rundt på velkendte klubbers hjemmesider, men nu kan man ganske enkelt finde en oversigt over samtlige klub arrangementer på Swingerguiden.dk. På forsiden finder man en event liste der viser dagens klubarrangementer og klikker man på kommende arrangementer får man en kalender frem, således man kan se alle planlagte arrangementer op til 2 måneder frem. Arrangementerne er inddelt i farvekoder således man nemt kan skelne mellem typerne. Blå - Almindeligt arrangement. Rød - Gang Bang. Grøn - Par/Pige. Lyseblå - Young Swingers Arrangement. Grå - SM arrangement. Orange - Bi arrangement. Lysegrå - Single Fest. Kort sagt - Nemt og overskueligt overblik. Så besøg Swingerguiden.dk næste gang I skal planlægge jeres tur i swingerklub.