Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Vil du være med til at vurdere og beskrive en swingerklub

Skrevet den: 31. aug 2015

Læs mere...

Vi søger 2 - 3 par der kunne tænke sig at være med til at vurdere de udenlandske swingerklubber. Jobbet er ulønnet, så du skal brænde for at videregive nyttige informationer til andre swingere. Swingerguiden sørger for oplæring og uddannelse, samt materiale. Det er vigtigt at vurderingerne sker ud fra et ensartet og sagligt grundlag, således klubbernes vurdering kan bruges i praksis blandt andre swingere. Læs mere om jobbet ved at klikke på billedet.


På Swingerklub tur i Europa

Skrevet den: 06. jul 2015

Læs mere...

Skal I besøge swingerklubber i Europa under ferien, så kig forbi nogle af de mange beskrivelser vi har lavet af de udenlandske swingerklubber. Alle swingerklubber som vi har godkendt er besøgt af os selv personligt. På Swingerguiden.dk kan I læse om swingerklubber i Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Frankrig, Storbritanien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet, Kroatien, Ungarn og Spanien. Har I spørgsmål til swingerklubber i en bestemt by eller et land vi ikke har medtaget er I velkommen til at kontakte os på mail. I finder listen over swingerklubber ved at klikke på kortet øverst på forsiden eller klikke på billedet her i artiklen.


Sex i det fri

Skrevet den: 30. jun 2015

Læs mere...

Sommeren 2015 har vist sig fra den kølige side, men nu lover metrologerne bedre og varmere vejr. Der med starter årets "Dogging" sæson for alvor op. Hvert år tager mange swingere ud af swingerklubberne til strande, skove og restepladser for at dyrke sex med fremmede. I princippet foregår tingene lidt som i en swingerklub. Et nej er et nej og brug af kondom er et krav med alle andre end egen partner. Dog skal man være opmærksom på flere ting når man leger udendørs. Blandt andet skal man huske på at man helst ikke skal vække for meget opsigt. Det er lovligt at have sex udendørs, men hvis andre forbi passerende føler sig krænket af jeres sex akt kan det skabe problemer og udløse en bøde. Så brug jeres sunde fornuft og hold jer væk fra områder med mange børnefamilier. Der ud over skal man huske at selvom man har et regelsæt i swingermiljøet er det ikke sikkert alle man møder i naturen er lige interesseret i af overholde dette. Man skal derfor være om sig og kunne sige klart fra, hvis nogle træder over jeres grænser. Husk at der ikke er noget personale i naturen der kan hjælpe jer ved problemer som der er i swingerklubben. I kan læse mere om Sex i det fri og dogging ved at klikke på billedet her i artiklen.