Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Hvilken swingerklub skal besøges i aften?

Skrevet den: 14. mar 2014

Læs mere...

Kender du det... I sidder en lørdag aften og overvejer at tage i swingerklub, men hvilken klub skal man vælge? Hmmm. Flere hjemmesider skal nu tjekkes, for man er jo ikke til alt seksuelt, så det er om at finde den rigtige klub med det rigtige arrangement. Tidligere var man nød til at surfe rundt på velkendte klubbers hjemmesider, men nu kan man ganske enkelt finde en oversigt over samtlige klub arrangementer på Swingerguiden.dk. På forsiden finder man en event liste der viser dagens klubarrangementer og klikker man på kommende arrangementer får man en kalender frem, således man kan se alle planlagte arrangementer op til 2 måneder frem. Arrangementerne er inddelt i farvekoder således man nemt kan skelne mellem typerne. Blå - Almindeligt arrangement. Rød - Gang Bang. Grøn - Par/Pige. Lyseblå - Young Swingers Arrangement. Grå - SM arrangement. Orange - Bi arrangement. Lysegrå - Single Fest. Kort sagt - Nemt og overskueligt overblik. Så besøg Swingerguiden.dk næste gang I skal planlægge jeres tur i swingerklub.


Ny swingerklub åbnet ved København

Skrevet den: 07. mar 2014

Læs mere...

Ny swingerklub er åbnet i Hvidovre, 9 km vest for København. High Class Swingers som klubben hedder er bygget op fra bunden med en version om at skabe et frirum for den kræsne swinger. Swingerguiden.dk hilser den nye klub velkommen. High Class Swingers hjemmeside er endnu ikke åbnet, men du kan se klubbens program, samt læse vores vurdering af klubben ved at klikke på billedet.


Nu henviser vi også til Frankrig og Ungarn

Skrevet den: 27. jan 2014

Læs mere...

Så har vi swingerklubber med fra Frankrig og Ungarn. Klik på de enkelte lande på Europa kortet her over eller klik på overskriften her over. Vi har længe ønsket at henvise til flere swingerklubber rundt om i Europa, men har tidligere kun henvist til swingerklubber vi selv havde besøgt. Det bevirkede at en del lande som fx. Frankrig og Ungarn har været fuldstændig uden vurderinger fra vores side. Vi har nemlig ikke besøgt og vurderet nogle swingerklubber i disse lande. For at imødekomme et stadigt større ønske om at dække hele Europa er vi nu begyndt at medtage swingerklubber som endnu ikke er vurderet. Disse swingerklubber er tydeligt markeret som "ikke godkendt af swingerguiden" På den måde henviser vi til klubben, men gør opmærksom på at vi endnu ikke selv har været der. Ikke godkendte klubber er markeret med en grå bjælke i kluboversigten. Inden længe åbner vi op for de polske og portugisiske swingerklubber.