Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Den bedste klub i Danmark

Vi er tit blevet bedt om at udpege Danmarks bedste swingerklub. Hvilken swingerklub er den bedste for nye og hvilken swingerklub er den dårligste?

Dette spørgsmål er der mange som stiller og det er da også et interessant spørgsmål, men det er utroligt svært at besvare.

For der er mange aspekter der spiller ind når man skal kåre den bedste swingerklub. Mange har foreslået at lade brugerne af swingerguiden.dk være de hårde dommere, men de er nogle dårlige dommere, da folk vurdere kvalitet på hver deres måde. Et par der dyrker SM ville nok finde swingerklubberne med de største SM faciliteter helt fantastiske, mens et almindeligt swingerpar ville vurdere dette anderledes.

Ligeledes har folk en tendens til at straffe de swingerklubber, hvor de har haft en dårlig oplevelse som måske ikke er tilknyttet swingerklubben direkte. En dårlig oplevelse med en anden gæst kan måske være nok.

Vi har derfor droppet muligheden for at sidens brugere skal kunne bedømme de enkelte swingerklubber. Vi ved at hver enkelt swinger i det ganske land har sin helt egen mening om de swingerklubber han/hun har besøgt. Disse meninger og holdninger er I velkomne til at have, men de kan ikke bruges i en bedømmelse af en swingerklub.

Åbnede vi op for en brugerafstemning ville det give et helt forkert billede af hvilke swingerklubber der lå bedst og dårligst.

Vi mener det er vigtigt at en organisation uden for swingerklubberne vurderede de enkelte swingerklubber på de samme kritikpunkter. Det kunne fx. være på kvalitet, service og sikkerhed.

 

Ovenstående skilt er set ved indgangen til en swingerklub i Tyskland. Skiltet fortæller jo flot at klubben har fået 4 hjerter og at den er blevet bedømt ud fra den internationale klassificering af swingerklubber. Klubben var flot og levede op til vores forventninger, men skiltet er kun set foran denne swingerklub. Har ikke set det andre steder. Vi kan heller ikke finde noget om det på nettet. Så om der findes en international bedømmelse af swingerklubber vides endnu ikke.

Kunne man regne med at alle swingerklubber blev vurderet ens kunne skiltene virkelig være en god vejledning for swingere.

Desværre findes der ikke sådan en vurdering. Derfor må vi alle swinge efter de indtryk vi selv danner når vi besøger den enkelte swingerklub. Måske kommer vi forbi swingerklubben igen - måske ikke, men uanset hvad vil vi råde jer alle sammen til at besøge swingerklubberne for at danne jeres egne indtryk. Lad jer ikke påvirke for meget af andres negative udladninger. Prøv selv lykken i klubjunglen. Så får I et meget mere spændende og nuanceret swingerliv.

Med disse ord vil vi lade titlen "Danmarks Bedste Swingerklub" flyde ud i det uvisse, for hvor vigtigt er det, at en klub har fine udmærkelser når den i virkeligheden bare er fræk, sjov og spændende at besøge. Det er jo i virkeligheden det vi alle søger... Er det ikke?