Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Klubbens mange rum

I swingerklubberne finder I forskellige rum med hver deres funktion.

Nedenstående er en beskrivelse af hvad man kan finde af rum i swingerklubberne. Det er ikke en beskrivelse af nogen bestemt swingerklub. I må derfor ikke generalisere. De enkelte forhold kan naturligvis varierer fra klub til klub.

Klik her for at komme hurtigt til de enkelte rum: Indgangen, Omklædningen, Baren, Buffetrummet, Caferummet, Diskoteket, Badet, Parummet, Darkroom, SM-rum, Spejlrum, Privat rummet, Biografen, Diverse temarum.

Indgangen

Det første I ser når I skal besøge en swingerklub er indgangsdøren. Den berygtede og berømte dør alle har så svært ved at gå ind af første gang de besøger en swingerklub. Hvad venter der på den anden side? Går vi ind i et kæmpe sexorgie eller hvad sker der? Den første gang man går igennem døren er altid den sværeste. Efter følgende vil I dårligt bemærke at I går ind ad døren. Der gør I det bare.

Udseendet på swingerklubbernes indgangsdøre varierer meget. I Danmark kan de virke lidt skumle eller dystre visse steder. Ofte er døren skjult på en måde som gør at man skal vide at denne dør er indgangen til klubben.

I mange tilfælde vil langt de fleste danskere mene at om de bor ved siden af et bordel eller en swingerklub kommer ud på et. Så klubberne må oftest gemme sig lidt i det offentlige rum for at undgå at skabe for mange klager fra naboerne. Det bliver dog langsomt bedre her hjemme, men der er stadig langt til forholdene som man finder dem i fx. Tyskland hvor der ligger swingerklubber midt i et almindeligt villakvarter med skilte og reklamer på facaden.

Omklædningen

I omklædningsrummet er der som regel en masse skabe som i kender dem fra svømmehallerne. Her klæder man sig af inden man træder ind i selve klubben. Omklædningen foregår oftest sammen. Så mænd og kvinder klæder sig af og på i samme omklædning. I enkelte swingerklubber kan der være opdelt omklædning. Man får som regel et eller to skabe tildelt til sit tøj og værdigenstande som kan låses inde. Her er det en god ide at slukke mobiltelefonen så den ikke ligger og ringer.

Til omklædningen kan være knyttet et bad. Findes det ikke ved omklædningen findes det et andet sted i klubben. Alle swingerklubber skal have ordentlige badeforhold for klubbens gæster.

Baren

I baren møder man klubbens personale og de andre gæster af klubben. Baren er oftest sexfrit område, hvor man kan sidde, snakke og hygge sig inden man smutter ind og leger. Det er også i baren man puster ud oven på en masse hed sex. Barens udvalg af drikkevarer varierer fra klub til klub ligesom størrelsen på barområdet varierer. Som oftest kan man købe kaffe, te, øl og sodavand. I nogle klubber er drikkevarene med i entreprisen, i andre er de ikke. Oftest er rygning tilladt i barområdet, men rygeloven i Danmark og andre europæiske lande har bevirket at flere og flere swingerklubber i dag opretter specielt aflukkede rygerum. I disse klubber er rygning således ikke tilladt i baren. I udlandet er rygning stort set altid tilladt i barområdet.

Buffet rummet

I buffet rummet kan man nyde klubbens buffet som ofte består af en form for kold buffet med rugbrød, pålæg og hvad man normalt finder på et dansk frokost bord. Der findes som regel også en varm ret. Det kunne fx. være kylling i karry eller lignende. Buffet serveres oftest kun på de udenlandske swingerklubber. I Danmark serverer de enkelte swingerklubber nogle gange en buffet på specielle temadage. Kontakt den enkelte swingerklub for at høre nærmere.

Cafe rummet

I cafe rummet er der oftest opstillet en masse stole og nogle borde så man her kan sidde og snakke over en kop kaffe. Nogle swingerklubber har også en stripperstang i cafe rummet som pigerne eller fyrene kan give et show på. Det er langt fra alle swingerklubber der har et caferum, men enkelte danske swingerklubber har et. Ellers finder man dem oftest i udlandet.

Diskoteket

I diskoteket er der mulighed for at swinge hofterne til noget god musik. I diskoteket er der nogle gange også en stripperstang. Diskotek er normalt ikke noget der findes i de danske swingerklubber, men i udlandet er der enkelte swingerklubber der har et. Tucan Club ved Kolding har som den eneste danske swingerklub lavet et diskotek.

Badet

I badet kan man vaske sig og gøre sig i stand inden man skal ind og lege. Af hensyn til andre er det altid en god ide at vaske sig inden man begiver sig igang med at swinge. Ingen gider at lege med en der lugter, så vask jer når I besøger en swingerklub. Langt de fleste swingerklubber sørger for at der er sæbe til rådighed, men medbring selv shampoo da du ikke kan forvente at det findes i klubben. I tilknytning til badet ligger der nogle gange spabad, dampbad, sauna og svømmebasin. Swingerklubber her hjemme har oftest kun almindelige badeforhold. Enkelte har dog en sauna og et spabad. Badet er som hovedregel altid sexfrit område da badevandskvaliteten er meget vigtig. Derfor tillader de enkelte swingerklubber kun sjældent sex i spabadet eller svømmebasinet. Det er her vigtigt at I overholder klubbens regler, så vandet også er rent for de næste der ønsker at benytte bade mulighederne.

Parrummet

Parrummet er som navnet antyder kun for par. Reglerne for parrummet er forskellige fra klub til klub. I Danmark er der dog to typer af regler som oftest bruges.

1. Parrummet er kun for par. Singler har ingen adgang!

2. Parrummet er kun for par, men en singlefyr eller pige kan inviteres med ind af et par. Vedkommende skal dog forlade rummet igen når parret der har inviteret går.

Der kan måske være en 3. eller 4. version af reglerne for parrummet. Derfor opfordres I til at sætte jer ind i reglerne for den pågældende swingerklub. Under rundvisningen i klubben vil der blive fortalt om reglerne. Hvis ikke så spørg personalet.

I de udenlandske swingerklubber finder man oftest ikke parrum som vi har dem i Danmark. I udlandet er alle rum for alle. Ønsker man at lege for sig selv henvises til en af privatrummene.

Darkroom

Et darkroom er et totalt mørkelagt rum hvor man kun kan fornemme, hvem der dyrkes sex med. Du kan ikke se dem. Er det din egen partner eller? Derfor kræver de fleste swingerklubber at alle bruger kondom i dette rum. Darkroom er for de mere erfarne swingere. Ikke fordi nye ikke må være der, men fordi at man skal have styr på sig selv rent swingermæssigt. Dette rum kan for nogle virke totalt frækt og forførende. For andre kan det virke helt forkert og måske farligt. Det er nu ikke farligere at have sex i et darkroom frem for andre dele af klubben, men man skal vide hvad man vil med et besøg i et darkroom. Man skal med andre ord være forberedt på hvad der kan ske der inde i mørket. Det er ikke i alle swingerklubber der findes et darkroom. Se i klubprofilerne hvilke klubber der har et!

SM - Rum

SM rummet er for personer med hang til sadomasochisme. SM rummet kan alligevel benyttes af alle i klubben. Enkelte swingerklubber har dog dage hvor deres SM afdeling kan være optaget af en anden klub eller forening. I de enkelte swingerklubber kan I få oplysninger om deres SM afdeling. I SM rummet finder man oftest gabestokken, korset, og andre remedier til at fremtrylle den helt rigtige stemning. I Danmark har alle swingerklubberne et større eller mindre SM rum, men i udlandet er det lidt anderledes. Her finder man klubber helt uden et SM rum, samt klubber der ligesom i Danmark har en mindre SM afdeling. Endelig finder man i udlandet specielle SM klubber som kun er for Sadomasochister. I klubprofilerne her på Swingerguiden.dk kan I se om swingerklubben har et mindre eller stort SM rum.

Spejlrum

Spejlrummet er for dem der elsker at se sig selv have sex. Her finder I spejle på væggene og i loftet så man kan se sig selv fra alle leder og kanter. Dette gør faktisk at man får en helt anden sexoplevelse. Det er ikke alle klubberne der har et spejlrum. I kan se i klubprofilerne hvilke der har.

Privat rummet

Privat rummet er et rum hvor man kan have sex for en lukket og låst dør. Nogle kan måske have svært ved at forstå at nogle tager i swingerklub for at dyrke sex bag en låst dør, men privatrummet er godt at have når man vil være sig selv i en hygge stund med kæresten eller når man som ny swinger lige skal vende sig til tanken om at dyrke sex ved siden af andre. I udlandet har de også privatrum, men her går de ofte under navnet STOP RUM. Ideen med dem er den samme som i Danmark. Man låser døren og har rummet for sig selv.

Til nogle privatrum er der også gloryholes hvor fyrene kan stikke deres penis ind til dem i rummet. Dette kan for nogle være frækt, men for andre lidt generende hvis man gerne vil være alene med sin partner. I klubprofilerne her på siden kan I se om klubben har et privatrum med eller uden gloryholes.

Nogle gange har privat rummene ruder, så dem udefra kan belure dem der leger i rummet. Dette er for mange utroligt frækt at blive beluret. Specielt fordi dem, som lurer kun kan se, men ikke røre. Oftest er ruden konstrueret sådan, at folk kan se ind, mens I ikke kan se ud.

Biografen - Fjernsynstuen

I største delen af swingerklubberne kører der et eller andet sted pornofilm som vises på storskærm eller på et almindeligt fjernsyn. Filmene bliver vist i klubbens åbningstid og skal ses som en ekstra erotisk finesse i klubbernes tilbud.

Diverse temarum

I udlandet har man ofte bygget swingerklubben i specielle temarum. Her hænger de sig ikke så meget i parrum og spejlrum, men mere i om den sexuelle oplevelse i rummet skal foregå i junglen, på stranden, i Alladins hule eller det gamle Egypten. De gør her utrolig meget ud af selve indretningen af det enkelte rum, så bare det at træde ind i rummet kan være en oplevelse. Derfor er de udenlandske swingerklubber syd for Danmark ofte i en helt anden udformning end dem vi kender i Danmark. En udformning der i langt de fleste tilfælde er til det bedre. Så hvis I en dag besøger Holland, Tyskland eller et andet land syd for os, så besøg en af swingerklubberne. Det er en oplevelse værd. I kan læse om de udenlandske swingerklubber her. I Danmark har vi endnu ikke så mange swingerklubber hvor de kører temarum, da antallet af swingere i Danmark endnu er begrænset. Med tiden vil flere swingerklubber her hjemme begynde at udforme deres egne temarum.

Med dette er vores tur gennem en typisk swingerklub slut. Der kan i nogle swingerklubber være flere rum som ikke er nævnt her. Hvis du mener der mangler et rum på listen kan du sende en mail til os på kontakt@swingerguiden.dk