Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Priser og medlemsskab

Prisen for at gå i swingerklub varierer meget fra klub til klub. Når swingerklubberne vil kræve betaling benytter de sig af tre forskellige måder.

1. Medlemsskab af swingerklubben.

2. Entre til swingerklubben.

3. Betaling for goder i form af mad og drikke eller for at benytte specielle faciliteter i klubben.

Nogle swingerklubber kræver kun betaling for en eller to af ovenstående muligheder, mens andre kræver betaling for alle tre.

Det er fx. ikke alle klubber der kræver at man har et medlemsskab. Nogle er helt åbne swingerklubber, mens andre er delvist åbne eller lukkede. De lukkede swingerklubber kræver at alle tegner et medlemsskab til klubben. I nogle af de lukkede swingerklubber kan man købe et endagsmedlemsskab til et mindre beløb. Så det er oftest muligt at besøge swingerklubben for gæster selvom den er lukket. De delvist åbne kræver kun medlemsskab på bestemte tidspunkter - oftest i aftentimerne. På klubprofilerne kan I se om klubben kræver medlemsskab eller ej. Et medlemsskab i en dansk swingerklub gælder ofte et år fra datoen det er købt.

Udover et medlemsskab kan man blive afkrævet en entre betaling pr. gang man kommer i swingerklubben.

Nogle swingerklubber tager sig også betalt for drikkevarene, men i de fleste swingerklubber er drikkelse fra baren med i entreprisen. Betaling for at benytte swingerklubbens faciliteter hører sig til sjældenhederne, men det kan forekomme at en swingerklub kræver et mindre beløb for at benytte fx. spabadet.

Priserne

Priserne i swingerklubberne er forskellige fra klub til klub og igen forskellige alt efter om du er singlepige, par eller singlefyr.

Singlepigerne er dem der slipper billigst ind i swingerklubberne. De kommer oftest gratis ind. Skal de betale er det som regel små beløb. Et medlemsskab for en singlepige er ligeledes meget billigt.

Parrene skal betale en anelse mere da de er to personer. Et par betaler ofte det dobbelte af en singlepige.

Singlefyrene skal oftest have den store pengepung med i byen når de skal i swingerklub. Et klubbesøg for en singlefyr ligger nemt på 400 kr eller mere i entre.

Ovenstående prisforskel på mænd og kvinder har i de senere år afstedkommet en del ligestillingsager rettet mod swingerklubberne.

I kan læse mere om ligestilling og swingerklubber her.

Hvis man tager til udlandet og besøger klubber i syd og mellemeuropa vil man opdage at der er samme problematik her. Singelfyrene må betale mere end pigerne og parrene.

Priserne for den enkelte swingerklub, finder man ved at kontakte klubben inden sit besøg. I kan se kontaktoplysningerne til de enkelte swingerklubber på klubprofilerne her på swingerguiden.dk.