Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swingerklub for mennesker med handicap

Vi bag swingerguiden.dk modtager flere gange årligt henvendelser fra mennesker med handicap, der ønsker at besøge en swingerklub. Desværre er det ikke muligt for alle swingerklubber at åbne op for handicappede, da de ikke ha faciliteterne til rådighed.

En dansk swingerklub har mulighederne for at tage imod mennesker med handicap. Det er Romantica i Havdrup på Sjælland.

Romantica i Havdrup har åbent for mennesker med handicap på visse søndage. Man kan på klubbens hjemmeside læse mere om hvilke dage klubben er åben for mennesker med handicap. På de dage hvor der kommer mennesker med handicap, er klubben også åben for almindelige swingere.

Når man tager i swingerklub er der nogle vigtige regler som alle skal følge. Reglerne er lavet for at du selv og de øvrige i swingerklubben skal få en god og tryg oplevelse.

1. Et nej er et nej. Hvis de andre i klubben ikke vil have sex med dig skal det respekteres. Hvis du ikke ønsker at have sex med en anden, skal han/hun respektere dette.

2. Man behøver ikke have sex med andre i swingerklubben. Det er helt i orden at kigge på eller bare følge med i hvad der foregår.

3. Hvis du har sex med en anden end din kæreste, skal man bruge kondom. Har man oralsex bestemmer I selv om kondom skal anvendes.

4. I en swingerklub er man erotisk klædt. Dette betyder at man går rundt i frækt tøj eller undertøj. Du finder selv ud af hvad der passer dig at have på. Din hjælper kan naturligvis være påklædt, da de bare hjælper til og ikke deltager i legen.

5. Hvis du vil have en hjælper med i Romantica kan dette sagtens lade sig gøre. I så fald kommer hjælperen gratis ind i klubben.

I kan læse mere om Romantica her