Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Fest og Flirt

Fest & Flirt er en gruppe privatpersoner, der afholder stilfulde erotiske privat fester for frække og afklarede par, kvinder og mænd.

Festerne afholdes et par gange om året som non-profit arrangementer på skiftende herregårde eller godser rundt om i Danmark.

Konceptet:

Arrangementet er en koncept-fest afviklet som en "almindelig" fest, som udvikler sig fra det normale til at indeholde alt det man normalt ikke må til en almindelig fest, nemlig at lade den diskrete eller mindre diskrete flirt og forførelse ende med rigtig fræk og gennemført SEX.

Vi 'leger' festkonceptet næsten hele vejen igennem, som var det en almindelig fest med venner og bekendte. Flirt og forførelse sker i optakten med en vis diskretion ift. festens øvrige deltagere, imens fuldbyrdelsen af
den flirtende optakt sker både som diskret sex i soveværelserne og som frække lege i det "offentlige" rum, som festsal, dansegulv, køkken og hvor det nu bedst passer sig - i forskellige konstellationer som diskrete "en-til-en" og mere offentlige "mange-til-mange" lege.

Forudsætningen for en fræk fest er, at det sociale fungerer. Vi prøver derfor at skabe nogle festlige rammer, hvor vi får tændt selskabet både med feststemning og erotik. Konceptet er bygget op som et flot og forførende arrangement med masser af flirt, forførelse OG FRÆK SEX i stilfulde og eksklusive rammer, krydret med god mad, god vin - serveret af en fantastisk medlevende og fræk tjenerstab.

Deltagerne:

Det er festerne, hvor mænd får lov til at være MÆND forføre trusserne HELT af kvinderne, og hvor kvinderne er forførende ladies, der bliver feteret og forført hele vejen ind i soveværelset!

Deltagere er alle frække, frisindede og afklarede mennesker, som alle skal igennem en godkendelses proces. Vi mødes derfor med alle deltagerne på forhånd, primært ved nogle månedlige info-møder, hvor man har mulighed for at træffe repræsentanter fra festudvalget og stille de fornødne spørgsmål.
 

Denne klub er vurderet af: Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
  • PRIVAT SWINGERKLUB
  • Omklædning med skabe
  • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Mindre fjernsynsstue
Kontaktinfo

Adresse:
Hele landet.

Tlf: Ingen - Kontakt via mail.
Hjemmeside:
www.festogflirt.dk
E-mail:
info@festogflirt.dk