Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Homeswingers

Teamet bag datingsiden Homeswingers.dk afholder jævnligt private spise arrangementer hvor swingere med interesse for privat swinging kan mødes. Vi mødes under uforpligtende og sociale former. Det vil sige at vi spiser sammen til en almindelig middag, med almindeligt tøj på. På den måde er stemningen stille rolig og uforpligtene. Hvad der sker efter maden afhænger af hvilke aftaler man får lavet. Nogle drager sammen videre i swingerklub, andre tager hjem til et andet par privat eller tager sammen ud til et lejet sommerhus, et hotelværelse eller lignende.

Man kan derfor ikke være sikker på at aftenen ender frækt, men man kan være sikker på at møde andre ligesindede til en god middag.

Spise arrangementerne afholdes primært på Sjælland, men kan i princippet arrangeres over hele landet.

For at deltage i et af spise arrangementerne skal man oprette en profil på Homeswingers.dk.

Homeswingers.dk er en datingside, hvor afklarede par og singler kan kontakte hinanden og der igennem lave nogle frække private aftaler. Siden adskiller sig fra de øvrige dating sider ved at den fokuserer på netop privat swinging. Det er naturligvis i orden at lave aftaler om swingerklub besøg på siden, så den er ikke kun for private aftaler.

Du/I kan på Homeswingers.dk oprette en gratis profil. Du finder også en gratis chat som er åben 24 timer i døgnet.

Men andre dele af hjemmesiden er låst for gratis medlemmer og kun åbent for guld medlemmer.  En helt oplåst side koster 199  kr. pr år.

Homeswinges.dk er en meget ny datingside. Vi ønsker at siden skal fremstå som et seriøst alternativ til andre sider. Derfor vi slår hårdt ned på falske profiler.

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
  • PRIVAT KLUB
  • Større buffet (aftensmad kan spises i klubben)
  • Spise arrangementer
  • Øvrige faciliteter afhænger af mødested.
Kontaktinfo

Adresse:
Adressen oplyses kun til profiler på Homeswingers.dk

Tlf:
Intet
Hjemmeside:
www.homeswingers.dk
E-mail:
Brug kontakt formular på siden.