Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swingersfun

Swingersfun er en swinger forening beliggende i Allerød, 30 km nord for København. Selvom stedet drives af en forening, ligner det en almindelig swingerklub, når først man kommer ind. Om man tager i swingerklub eller besøger swinger foreningen Swingersfun udgør derfor ikke den store forskel.

Swingersfun samarbejder med datingsiden Singlesex.dk, som samarbejder med Swingerdating.dk og Adam & Eva. På Singlesex.dk ses hvilke arrangementer foreningen afholder i huset i Allerød. For at besøge foreningens lokaler i Allerød kræver det at man bliver medlem af foreningen. Dette gøres ved at man opretter en gratis profil på Singlesex.dk. Denne gøres senere til en medlems profil efter ens første besøg i foreningens lokaler. Eftersom Swingersfun er en forening og Adam & Eva er en swingerklub er det ikke muligt at benytte medlemskabet fra Adam & Eva til alle arrangementer i Swingersfun.

Swingersfun holder som skrevet til i Allerød, centralt beliggende i Nordsjælland, tæt på Hillerød. Foreningens lokaler ligger i en villa, som er placeret på en hyggeligt idyllisk villavej tæt på Allerød centrum og Allerød station, så man kan nemt komme til Swingersfun med S-tog fra København. Kommer man i bil, må man ikke parkere på Irisvej. I stedet skal man parkerer på P-pladsen ved vejen Lilledal og så gå ned til klubben ad Irisvej. Der er ca. 100 meter fra P-pladsen til Swingersfun. Tanken med at placere foreningen i et villa kvarter hænger sammen med, at man ønsker at klubben ligger i hyggelige og trykke omgivelser. Således bliver det nemmere for nye swingere at finde vej til foreningen. Her skal man ikke op ad en skummel bag trappe eller ud i et fjernt liggene industrikvarter.

Når man træder ind i huset finder man omklædningen lige fremme. Her klæder man om til "Erotisk klædt" inden man fortsætter ind til barområdet. Barområdet er mindre, men hyggeligt. Man har valgt at fortsætte samme stil som i Adam & Eva. Drikkevarer er således inkluderet i entreprisen hos Swingersfun. Ved siden af baren finder man klubbens showroom med stripperstang. Her efter følger legeområdet som består af et stort legerum med en stor madras. Lyset i dette rum er dæmpet, så den rigtige stemning opnås. Her efter føler et lille privat rum uden gloryholes. Her kan man være helt alene uden andres indblanding. Der findes der ud over et privat rum med gloryholes, samt en gloryholevæg. Klubbens hyggelige samlings rum er foruden baren også klubbens pejsestue. Her må man gerne dyrke sex.

Swingerfun´s kælder var endnu ikke åbnet ved vores besøg, men tanken er at der skal laves en gang bang kælder under klubben med plads til BDSM lege. Så snart kælderen åbner laver vi en ny vurdering af Swingersfun.

Vi har endnu ikke modtaget billeder fra Swingersfun. Så snart de er modtaget kommer de op her på siden.

Swingersfun har åbent på tirsdage, fredage og søndage.

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Mindre bar og cafe område
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Gloryholes
 • Stripperstang
 • Sybian
 • Privat rum med gloryholes
 • Privat rum uden gloryholes
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
 • Fjernsyn med pornofilm i flere rum
 • Computer med internet adgang - Mulighed for at tjekke sin profil.
Kontaktinfo

Adresse:
Irisvej 16
3450 Allerød

Tlf:
+45 22 70 08 18
Hjemmeside:
www.swingerdating.dk/swingerklub-swingersfun
E-mail:
Admin@swingerdating.dk