Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Paradiseswings

Paradiseswings er en swingerklub beliggende i Eskilstuna, som ligger ca. 110 km vest for Stockholm og 112 km nord for Norrköping. Klubben er godt besøgt af swingere fra Stockholm og hele mellem Sverige. Det skyldes at udvalget af swingerklubber i blandt andet Stockholm er stærkt begrænset. I Stockholm findes der kun en mindre parklub, så alle swingere som søger swinger oplevelser, hvor singlefyre også er velkomne søger mod blandt andet Paradiseswings i Eskilstuna. For os danskere kan det virke mærkeligt at køre over 100 km for en aften i swingerklub, men svenskerne er vandt til store afstande, Sverige er et stort land. Ved siden af Paradiseswings ligger et hotel. Klubben anbefaler at man booker et værelse her, hvis man ikke orker at køre hjem samme aften. Golden Spa hotel kan bookes over Booking.com.

Som ved alle andre svenske swingerklubber skal man tilmelde sig inden ankomst. Hos Paradiseswings skal alle sende en mail. I mailen skal man skrive lidt om sig selv og vedhæfte et billede. Billederne er ikke for at sorterer folk på udseende. Det handler i stedet om at finde dem som er seriøse. Er man villig til at sende et foto virker det en kende mere seriøst. Man modtager adressen til klubben, når ens tilmelding er accepteret.

Når man ankommer til klubben, så skal man følge anvisningen man har fået udleveret. Klubben ligger godt gemt af vejen. Ingen skilte eller andre symboler viser vejen. Klubben følger således de andre klubber i Sverige, hvor diskretion er noget man tager meget højtideligt.

Paradiseswings er en af Sveriges største swingerklubber, Klubben er i et plan med tilhørende tagterrasse. Alt rygning foregår udendørs på tagterrassen.

Når man kommer ind i klubben hænger man overtøjet og bliver vist ind i omklædningsrummene som er med aflåste skabe. Der findes 2 omklædningsrum med tilhørende toilet og bad. Værdigenstande og mobiltelefoner opbevares i baren under hele besøget. Specielt mobiltelefonerne skal afleveres, da klubben ikke vil have at man render rundt og famler med en telefon i klubben. (De kan jo anvendes som kamera)

Ved siden af omklædningen finder man et større badeområde med spabad og sauna. Det store badeværelse kan anvendes til olielege. Olieleg er kun tilladt i dette rum. Har man leget med olie er der adgang forbudt i spabadet, da olien ødelægger vandkvaliteten.

Fra badeområdet kan man gå ind i klubbens store barområde. Her finder man for uden baren en lille scene med stripperstang, et kors og et hejseværk. Der er også et lærred hvor der vises pornofilm. Drikkevarer er ikke inkluderet i entreen og betales når man går, på samme måde som i danske swingerklubber.

Klubbens legeområde består blandt andet af et mindre SM rum. Her er der et kors og andre remedier for BDSM interesserede. Klubben har en del reb og andre legeredskaber, som man kan låne. Paradiseswings råder over intet mindre en 3 elskovsgynger, så vil man give sin partner en gynge tur, er der rig mulighed for at udfolde sig. Hver gynge har tilknyttet en kraftig vibrator, som klubbens kvindelige gæster er meget begejstrede for. Klubben har et større legerum, et darkroom, samt to mindre legerum. Her til kommer et mindre rum med tilknyttede gloryholes. Enkelte rum kan gøres private med enten en lukket dør eller en snor. Klubben har ikke noget parrum, da det parrum de oprindelig havde ikke blev benyttet. Klubbens gæster vil således gerne lege hvor singlefyrene også har adgang. Klubbens singlefyrer havde pli under vores besøg og virkede ikke anmassende. Paradiseswings går meget op i at de singlefyrer som kommer i klubben respekterer deres regler. Således lukker man ikke bare folk ind fra gaden.

Klubbens legerum er funktionelle, men ikke så pænt indrettede som i andre klubber. Man skal derfor ikke have de store forventninger til flotte billeder på væggen og fine tema rum. I rummene er der praktisk talt en madras eller en gynge og de mest nødvendige remedier som kondomer og skraldespand med videre. Det kan virke koldt og råt for nogle og dejligt befriende for andre. Nogle swingere syntes at de fint indrettede klubber kan blive for omklamrende. Har du det sådan, vil du trives godt i Paradiseswings. Klubbens SM rum var ved vores besøg pænt indretttet og ny renoveret. Badeområde med spa og sauna, samt det store barområde var også fint indrettet.

Kommer du i nærheden af Eskilstuna, så vil vi anbefale jer at besøge Paradiseswings. De besværlige tilmeldings forhold skal ikke afskrække jer. Det er desværre en del af swingermiljøet i Sverige. Svensk lov kræver nemlig at alle swingerklubber, skal godkende og registrere alle gæster. Med registrering menes at alle skal være tilmeldt arrangementet.

Denne klub er vurderet af: Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Mindre anretning (Frugt kurv) serveres på enkelte dage
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Spabad
 • Sauna
 • Undendørs terrasse
 • Darkroom
 • Mindre SM rum
 • Olierum
 • Privat rum uden Gloryholes
 • Gloryholes
 • Elskovsgynge
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Oplyses ved tilmelding
Eskilstuna

Tlf: +46 738 032 712
Hjemmeside:
www.paradiseswings.se
E-mail:
info@paradiseswings.se