Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Södraswingers

Navnet Södraswingers henleder til at klubben er den sydligste i Sverige. For os danskere er den således en af de nærmeste svenske swingerklubber, beliggende i byen Örkelljunga, som er placeret tæt på E4 motorvejen nær den skånsk-smålandske grænse. For de historisk interesserede ligger Örkelljunga således nær den oprindelige grænse mellem Danmark og Sverige. I området omkring Örkelljunga finder man flere campingpladser, hvor der blandt andet udlejes campinghytter. I området findes der flere badesøer og gode muligheder for fiskeri. Fra Örkelljunga er der 3 svenske mil (30 km) til Mellby nakenbad, som er et nøgenbad og nudist strand, hvor swingerne mødes i sommerhalvåret. Så hvis man vil på en skandinavisk swingerferie er Örkelljunga og Södraswingers et godt udgangspunkt.

Södraswingers er beliggende et et privat hjem og drives af huset ejer Heffner.

Når man hører at det afholdes privat, så ved de fleste erfarne swingere, at det kan være en tam fornøjelse. For enten har ejeren fornået at skabe noget rigtig unikt, eller også er det noget som man kun besøger en gang.

Lad os slå en ting helt fast. Södraswingers er noget unikt. Derfor fortjener denne klub en plads her på Swingerguiden. Vi var ved vores besøg positivt overraskede. Klubben virkede større end forventet og stemningen var rigtig god hele aftenen igennem. Man følte sig velkommen og de private kulisser gjorde kluboplevelsen ganske speciel. I Södraswingers virkede det hele dejligt afslappende og man følte sig tryk og godt tilpas. Klubben er således et rigtig godt sted at starte op som ny swinger.

Det koster 300 Sek at komme ind for singlefyre. Piger og par har gratis entre. Når entreen er betalt er alt andet inkluderet i prisen.

Klubben er i tre plan, hvor indgangen er på nederste plan. Her findes en åben garderobe, hvor man kan hænge sit overtøj og et toilet. Fra underetagen fører en trappe op til mellemetagen. Her finder man et større toilet med bad, samt et skuffe system hvor man kan ligge sit tøj, når man klæder om til "erotisk klædt" senere på aftenen. Værdigenstande afleveres i baren.

Klubben har et større bar og cafeområde hvor der serveres øl og sodavand. Drikkevarene er med i entreen. Ved siden af barrummet finder man et rum med en massagebænk og et rum med en stor seng. Her finder man også et kors.

Klubben har et stort udvalg af sexlegetøj og piske som kan anvendes af klubbens gæster.

På tredie plan finder man tre legerum hvor det ene kan laves om til et privat rum. Der udover findes der et BDSM rum med en gynge, en gabestok og et flyvene kors. Sidste rum indeholder en stor seng og en gloryhole væg.

Ønsker man at besøge Södraswingers skal man lave en tilmelding på klubbens hjemmeside. Man bør tilmelde sig et par dage før. Specielt singlefyrene skal tilmelde sig senest 3 dage før.

Södraswingers har kun åbent på fredage og lørdage fra kl. 20.00. I hverdagene arrangeres der gang bangs, hvis et par eller en pige ønsker dette.

Uanset om man er på ferie, eller blot er på vej mod Stockholm af E4, så bør man besøge Södraswingers i Örkelljunga. Vi kan varmt anbefale klubben. 

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Åben omklædning uden skabe
 • Større bar og cafe område
 • Mindre anretning (Frugt kurv) serveres på enkelte dage
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mindre fjernsynsstue
 • Massagebriks
 • Mindre SM rum
 • Gabestok
 • Privat rum uden gloryholes
 • Gloryholes
 • Elskovsgynge
Kontaktinfo

Adresse:
Oplyses ved tilmelding.
286 21 Örkelljunga (53 km fra Helsingborg)

Tlf: +46 739 756 105
Hjemmeside:
www.södraswingers.hemsida24.se
E-mail:
Ingen - Brug kontaktskema på hjemmesiden.