Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Sjundehimmelen

Sjundehimmelen er en swingerforening beliggende i Malmö, tæt på indkøbscentret Mobilia. Sjundehimmelen betyder den 7 himmel og henleder til klubbens 1 sal. Foreningen holder til i et privat hjem hvor hele 1 salen og dele af underetagen er indrettet som swingerklub. Foreningen afholder i løbet af året forskellige arrangementer der spænder fra Gang bangs til bi og Mix aftner. Stedet besøges således af mange forskellige mennesker. For at besøge foreningen skal man sende dem en e-mail og beskrive hvilken dag man ønsker at komme. Det er i den forbindelse en god idé at undersøge foreningens kalender på hjemmesiden. Her kan man se hvilke arrangementer der afholdes.

Huset hvor foreningen holder til er i 2 plan. Huset kan deles op ved særlige arrangementer, ligesom man kan leje overetagen for et fornuftigt beløb. Er man en mindre gruppe af swingere, der leder efter et sted at mødes er der således gode muligheder for at finde stedet hos Sjundehimmelen. Her får man en indrettet klub til sin rådighed.

Underetagen består af et køkken, samt et stort toilet med bad. Der udover finder man et legerum med massagebriks. Husets stue er indrettet som Gang bang rum, men kan anvendes på flere måder. I midten af stuen står en speciel indkøbt kneppebænk, som er indkøbt i Tyskland. Omkring denne er placeret en del stole og sofaer, således man kan beundre kvinden eller manden i centrum, mens hun/han bliver taget af andre mænd. I stuen er der også et TV hvor der kan vises pornofilm. Fra stuen går en trappe op til den 7 himmel som foreningens formand (Husets ejer) kalder det.

1. salen har egen ind og udgang, således at man som lejer kan komme og gå som det passer en uden at det generer husets ejer. På 1. sal finder man en elskovsgynge, et legerum med massagebriks og gloryholevæg, samt et andet legerum med TV. På 1. salen findes også et stort badeværelse med bruser.

I huset finder man ikke et barområde, som andre steder, men husets ejer er åben for at tilpasse stedet, hvis man har ønsker om at afholde bestemte arrangementer.I princippet kan flere af rummene tilpasses, således det er muligt at oprette et darkroom eller lignende.

Foreningen ønsker ikke at lægge billeder ud på nettet. Vi arbejder dog på at få en særaftale med foreningen, således vi kan vise et par billeder fra stedet her på Swingerguiden.dk.

 

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
  • Swingerforening
  • Åben omklædning uden skabe
  • Mulighed for at låse værdi genstande inde i nøgleboks
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Gode muligheder for afholdelse af Gang bangs
  • Fjernsynsstue
  • Gloryholes
  • Elskovsgynge
  • Massagebriks
  • Egner sig til udlejning
Kontaktinfo

Adresse:
Eriksfältsgatan 33
21432 Malmö (37 km fra København)

Tlf: Ingen - Kontakt dem via mail.
Hjemmeside:
www.sjundehimmelen.se
E-mail:
mats@sjundehimmelen.se