Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swingermiljøet i Frankrig

Når man færdes i det franske swingermiljø vil man hurtigt opdage at det er noget anderledes end i Danmark. Den største forandring er dresscoden, som i de fleste franske swingerklubber er påklædt. Man tager naturligvis tøjet af når man skal have sex, men at møde op i erotisk tøj som vi kender det i Danmark går ikke. Mange steder skal man være pænt påklædt. Kontakt derfor den enkelte swingerklub inden i besøger den, så I er afklaret med dresscoden.

I Frankrig og specielt Paris vil man opdage at der findes utrolig mange klubber. Søger man efter "Club Libertin" på google, vælter det nærmest frem med klubber, men nogle af dem er ikke swingerklubber, men i stedet gayclubs, bordeller eller sexbiografer.

De Swingerklubber vi henviser til her på Swingerguiden.dk er ikke besøgt af os, men andre aktive swingere har sagt god for at de er et besøg værd.

Har I nogle input til klubprofilerne er I velkomne til at kontakte os. Så skal vi få klubprofilen for den pågældende klub rettet til. Vi kan kontaktes på kontakt@swingerguiden.dk