Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swingermiljøet i Storbritanien

Englænderne har nogle sær regler som skiller sig væsentligt ud fra de danske swingerklubber.

I Storbritanien swinger man også, men her er swingermiljøet mest udbredt i den nordlige del af England. I London er der meget få swingerklubber og disse er ofte svære at besøge.

Engelske swingerklubber og alkohol

Swingerklubberne i England sælger ikke alkohol, men gæsterne må gerne medbringe deres egen alkohol. Årsagen til denne regel ligger i den britiske lovgivning. Så længe klubben ikke sælger alkohol kan man holde myndighederne uden for døren. Sælger man først alkohol skal man stå til ansvar over for myndighederne hvilket er ret bøvlet i England. Det er dog tilladt af man som gæst medbringer egen alkohol. Når man kommer med sin egen alkohol afleverer man det i baren. Her får man sin egen spand med is, som passer til ens nøglenummer. Når man ønsker noget af sine egne drikkevare nævner man sit nummer og barværten skænker disse op. Sodavand, juice og ikke alkoholiske drikke kan købes i klubben og det er derfor almindelig pli ikke at medbringe disse. De fleste klubber skænker gratis the og kaffe op.

Rygning forbudt

I de engelske swingerklubber er rygning ikke tilladt. Det er således ikke tilladt at ryge indendørs. I enkelte klubber er rygning tilladt i et aflukket rygerum. Hvis der i klubprofilen (her på swingerguiden.dk) for den enkelte klub står at "rygning ikke er tilladt i klubben", må der kun ryges udendørs. Når der kun må ryges udendørs foregår det i et skur eller under et halvtag. Kort sagt en kold fornøjelse om vinteren. Hvis I ønsker en specifik beskrivelse af rygeforholdene bedes I selv kontakte den enkelte swingerklub.

Medbring dine egne kondomer

I swingerklubberne ligger der ikke kondomer fremme i alle rummene som i Danmark. I England skal du købe dem i baren eller i kondomautomaten i omklædningsrummet. De fleste medbringer deres egne kondomer og dette acceptere de fleste klubber.

Medlemsskab

Da Britiske regler kræver at alle gæster har et medlemsskab, oprettes dette ved ankomst til klubben første gang. (Enkelte klubber kræver ikke medlemsskab af par og piger) Ved oprettelse af medlemsskab ønsker klubbens personale at se jeres pas. Det er for at kontrollere at I er gamle nok til at komme ind med videre. ALLE skal vise pas, så selvom I er voksne af udseende så HUSK passet. Ellers bliver I ikke lukket ind.

Dresscode

Swingerklubbernes dresscode følger oftest den Franske. Det vil sige pænt frækt tøj. Mændene kommer i jakkesæt eller pænt tøj. Pigerne i kjoler eller frækt tøj. Nøgenhed som man kender det i danske swingerklubber finder ikke sted. I enkelte engelske klubber er der delt dresscode så man har tøj på i barområdet, men i det frække område er man nøgen eller erotisk klædt. I sådanne klubber starter folk med en drink påklædt og går ned og klæder om inden de skal op og sexe. I andre klubber igen fungerer det som i Danmark. Her er alle erotisk klædte uanset hvor man opholder sig i klubben. På de engelske swingerklubprofiler her på swingerguiden.dk har vi skrevet hvilken dresscode der gælder.

Blufærdige engelske swingere

De engelske swingere er noget mere blufærdige end de danske. Man oplever ofte at man mødes i baren for at gå ind og lege sammen bag en låst dør i et privatrum. Dette bevirker at de engelske swingerklubber gerne består af op i mod fire - fem privatrum eller mere. Swingeroplevelsen bliver derfor ringere af at alle leger privat. Man leger ikke sammen midt i klubben som man gør i danske swingerklubber.

Swingerklubber i London

Der findes swingerklubber i London, men langt færre klubber ind i København. Dette kan virke mærkeligt at en storby med 8 millioner indbyggere kun har få "lukkede" swingerklubber, mens lille København med 1,5 millioner indbyggere har flere åbne swingerklubber.

Med åbne og lukkede klubber tænkes der på muligheden for at besøge klubberne. Kræver man medlemsskab eller ej. I Danmark kan man altid tage ud til en klub og få sig et medlemsskab, eller også kan man komme ind uden medlemsskab. I England ligger de under for lovgivningen der kræver at alle skal have et medlemsskab af swingerklubben for at få adgang. Derfor skal man tilmelde sig på klubbernes hjemmesider i god tid. Samme regler som de har i Sverige.

I London kræver de fleste klubber at man tilmelder sig på deres hjemmeside 24 timer før besøget og samtidig betaler for et medlemsskab på forhånd inden man møder op i klubben. Dette er både irreterene og upraktisk da man ikke ved om man nu kan stole på at klubben registrere ens betaling. Der ud over er det surt at betale til noget, hvor man måske kan risikere at blive afvist i døren på grund af forkert påklædning eller lignende.

Swingerklubberne i London har det også svært da befolkningen i London er meget reserveret seksuelt. De holder sig helst for sig selv og swinger de sker det hvor de er sikre på, ikke at støde på nogle de kender. De rejser således nord på til Nordengland eller til Belgien, Holland, Spanien og Tyskland.

Kort sagt kan man sige at swingermiljøet i London står dårligere end i Danmark generelt. Dette vil sikkert virke underligt for mange danske swingere da man forventer meget andet i det gamle London. Dog er Swingermiljøet ved at blomstre op i London selvom det går meget langsomt.

Swingerklubber i det nordlige England!

I det nordlige England er myndighederne mere åbne over for swingerklubber da disse har eksiteret der i flere år. De første engelske swingerklubber åbnede i Manchester i det nordvestlige England. Her er man mere åben overfor swingermiljøet end i London. Der med er swingermiljøet i England stærkere i provinsen end i hovedstaden. Alligevel er det ikke altid nemt at finde egnede swingerklubber.

Tilbage til swingerklubber i Storbritanien