Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swingermiljøet i Sverige

Svenskerne er nøjagtig lige så swinger interesserede som vi danskere er, selvom de ikke helt vil stå ved det.

I Sverige taler man ikke om swingerklubber som man gør i Danmark. Selve emnet er i sig selv stadig meget tabu belagt, men de er begyndt at åbne mere op for emnet i form af dokumentar programmer på TV med mere. Svenskerne er i dag hvor danskerne var for 5 år siden. Alligevel er de meget frigjorte mennesker. Man skal bare træffe dem i de rette omgivelser. I Sverige findes der flere forskellige swingerklubber, men man skal være opmærksom på, at tingene er lidt anderledes end i Danmark. Man kan fx. ikke bare møde op i swingerklubben uanmeldt.

Tilmelding:

I Sverige skal man altid ringe til swingerklubben og tilmelde sig inden man kommer. Nogle steder sender man en e-mail eller udfylder en medlemsansøgning på klubbens hjemmeside. Dette skal helst ske dagen før eller et par dage før, men man kan mange gange også ringe på dagen. Her risikerer man dog at blive afvist, hvis der ikke er plads. Dette gælder ikke kun singlefyrene. Alle skal tilmelde sig før ankomst.

Hemmelig adresse og medlemsskab:

Swingerklubbernes adresse er sjældent offentlig tilgængelig. Dette skyldes myndighederne, som mange steder ønsker swingerklubberne lukket ned. I Sverige er det ulovligt at købe sex. Dette går ud over swingerklubberne, da politikerne i de enkelte kommuner har svært ved at kende forskel på swingerklubber og købesex. Derfor skal man som swingerklubejer i Sverige gå stille med dørene. Ingen offentlige reklamer eller kendte offentlige adresser må skrives ud på nettet. Adressen oplyses først ved tilmelding. Når man kommer til klubben skal man have et medlemsskab for at komme ind. Tidligere betød det at danske turister var tvunget til at købe et års medlemsskab for at besøge klubben en aften. Dette blev ofte temmelig dyrt. I dag er de svenske swingerklubber dog mere åbne for at man kan købe et billigere medlemsskab. Kravet om medlemsskabet skyldes ligeledes lovgivningen i Sverige, der kræver at alle i klubben er registrerede medlemmer. Medlemskabet kan man købe den første aften i klubben. Oftest kan man købe et en dags medlemsskab.

Opbevaring af tøj og værdier:

I Danmark er vi vandt til at få et skab tildelt når vi kommer til swingerklubben, men i Sverige får man ikke altid et skab. Nogle steder udleveres en nøgle til et lille skab. Her opbevarer man sine ting af værdi. Penge, bilnøgler, smykker med videre ligger man her. (Der er ikke plads til andet) Det almindelige tøj hænger man på en knage, som I en normal garderobe. Nogle steder får man en plastkasse til tøjet.

Svenskerne i swingerklubben:

Hvordan er svenskerne, når de mødes i klubberne? De er utroligt åbne og sociale mennesker. Faktisk går de godt i spænd med danske swingere. De svenske mænd, er modsat de danske ikke blege for at erkende, at de er biseksuelle.

Privat leg:

Sverige er et stort land og der er ofte langt mellem swingerklubberne, så svenskerne mødes ofte privat. Der afholdes således ofte private swingerarrangementer i sommerhuse, på hoteller eller i folks egne hjem. For at deltage i disse arrangementer skal man ofte kende arrangøren. Lustkammaren holder dog forskellige swingerarrangementer uden for swingerklubberne rundt om i hele Sverige.

- Lustkammaren - Her finder man ligesindede svenske swingere og datoer for arrangementer.

- Bodycontact.com - Svensk sexreletret datingside, som er meget populær blandt svenske swingere.

Tilbage til de svenske swingerklubber...