Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swingermiljøet på Grand Canaria

Ferielandet Spanien har meget at byde på og swingerne i Spanien forstår da også at swinge når de skal, selvom klubkulturen her er lidt anderledes end i Danmark.

Gran Canaria

Da Gran Canaria er en rigtig ferie ø, kommer der her en masse turister så der er et stort grundlag for swingermiljøet her. På Grand Canaria mødes swingerne i byen på forskellige barer inden de drager videre i klub.

De swinger sent på Gran Canaria

I Danmark er der godt gang i de første swingerklubber fra kl. 20:00 og frem. På Grand Canaria er det anderledes. Her mødes man i en af swinger barene omkring kl. 22:00 som det tidligste og fortsætter i swingerklub fra midnat og frem. Der er således først gang i de første swingerklubber på Grand Canaria sent på aftenen. Dette er noget man som dansk swinger skal vende sig til.

Mødesteder / Barar:

Come Back bar - Playa Del Ingles - Gran Canaria

Come Back bar er et swinger mødested på 1. sal i shopping centret Cita. Det er en super hyggelig bar, hvor man kan få kontakt med andre swingere og sidde og få en drink, uden at der på nogen måde reklameres med at det er en swingerbar. Personalet gør alt for at man føler sig hjemme og de er osse gode til at hjælpe med at skabe kontakt, hvis man selv er lidt genert. Mange mødes her inden de tager sammen i swingerklub. Efter et hyggeligt møde i baren går mange ned i swingerklubberne i kælderen under butikscentret. Swingerklubberne hedder Venus, Fun4all og Swingers Club Secret.

Nudist og swingerstranden i Maspalomas

Hvis man går nede på selve stranden, skal man lede efter den lille kiosk der hedder N4. Dette er nudist området. Det er typisk osse her de fleste swingere ligger og soler, når de ikke leger. Det er vigtigt at man ikke forveksler N4 med N7, med mindre man vil ligge på bøsse stranden. I området bag ved N4 er selve swinger området. Det er afmærket med pæle med rød farve. Her er der masser af par og singler, der leger og lurer. Man kan ligge bare og sole hvis man vil, eller man kan lege selv eller med andre... det er helt som man lyster.

Tilbage til de spanske swingerklubber