Venus

Venus er modellervoks kortfilmen om et ungt par der tager i swingerklub for første gang. Deres sexliv er gået i stå, så Rasmus får overtalt kæresten Caroline til at følge med. Hun er ikke meget for det, men Rasmus er fast besluttet på at løsningen skal findes i swingerklubben. Det ender dog med at give nogle problemer for Rasmus, som han ikke havde set komme.

Filmen varer ca. 9 minutter og er Tor Fruergaards afgangsfilm fra Den Danske Filmskole. Filmen er fra 2010, men slog først igennem i 2013, da den kom med på “Ekko Shortlist”.

Filmen kan ikke købes på DVD, men findes på Ekko Shortlist hjemmesiden.

Vores vurdering af filmen

Filmen er utrolig godt lavet og giver et meget virkelighedstro billede af swingermiljøet. Der er så tæt på virkeligheden som man kan komme. Filmen får ikke bare sat fokus på swingermiljøet, swingerne og swingerklubberne, men den formår også at tage en lang række dilemmaer op, som nye swingere oplever, når de tager i swingerklub første gang. Det er ikke tidligere sket at en instruktør har ramt swingermiljøet så godt, som Tor Fruergaard formår her på bare 9 minutter. Vi bag swingerguiden.dk er således meget begejstret for filmen.

Se flere film og bøger om swinging på vores medieliste