Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cozy Sunday – Tucan Club

16. juni | 14:00 21:00

Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2024:  6/10

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for.

Husk, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Hotstone 

Heidi & Janni er på besøg som et ekstra tilbud denne aften og de tilbyder lækker Hotstone Massage eller Cupping. Tidsbestilling….. først til mølle 🙂 

Hot stone massage er en vidunderlig, meget blid og massageform. Varme lavasten placeres på kroppen og varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i olie og massere med 50 grader varme sten.De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten giver en fantastisk afslappende og helende massage. Massagen kan bruges som en sanselig og dybt afslappende Welness oplevelse.

1/2 time 200 kr.

Cupping er sugekopper som sættes på huden, så der skabes et undertryk. Dette er med til at skabe mere plads i vævet til at cellerne kan arbejde mere frit, og er derfor effektivt til at fjerne smerter eller stagnation. Cupperne skaber et vakuum, som virker ligesom en dybdegående massage og hjælper dine muskler til at slappe af.

( der kan forekomme røde mærker som forsvinder efter nogen dage)

1/2 time 200 kr.

Betaling, kan kun ske med kontanter.

FOREDRAG: 

Sexolog og parterapeut Stina Maria og hendes mand John, fra podcasten ”det åbne parforhold og swingerlivet” holder foredrag om jalousi i det åbne parforhold.

Foredraget afholdes i Sky Lounge fra kl. 15.30 – 17.00.
For at skabe plads til dem der er interesseret, så har vi en beskeden deltagerbetaling på 50 kr pr person, (udover entre) som skal forudbetales på Mobilepay nr. 832592 ved tilmelding. Screenshot skal sendes på mail til: info@tucanclub.dk

Jalousi er en naturlig del af det at være menneske, men hvorvidt den skaber udfordringer for os og vores åbne parforhold, er ganske forskelligt. Hvorfor det er sådan, hvad vi kan gøre for at lindre den og hvordan vi kan løfte og støtte hinanden i miljøet, er blandt andet hvad du kan forvente at høre om i dette foredrag.

Der vil være god plads til spørgsmål undervejs, samt mulighed for at købe Stina Marias bog “Det åbne parforhold” hvori der er meget mere om bl.a. jalousi, når foredraget er slut.

Stina Maria holder flere gange om året foredrag á 3 timers varighed om netop det åbne parforhold, hvor der er endnu flere gode råd og selvrefleksion at hente. Vil man vide mere om dette kan man følge linket her: https://stinamaria.dk/det-aabne-parforhold-sexolog/

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker, INDEN KL. 14.00 SAMME DAG. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside