Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foto lørdag – El Diablo

24. juni 2023 | 19:00 25. juni 2023 | 02:00

Foto eventet er en særlig aften i swingerklubben, hvor der er en professionel fotograf til stede. Fotografen tilbyder sine tjenester til medlemmerne og giver dem mulighed for at få taget billeder i klubben og bruge klubbens faciliteter som baggrund til optagelserne. 

Medlemmerne har mulighed for at få taget billeder i forskellige områder af klubben, såsom gangbang rummet, BDSM rummet eller andre passende områder. Fotografen vil være udstyret med professionelt fotoudstyr og belysning for at sikre, at billederne bliver af høj kvalitet. 

Som en ekstra fordel tilbyder fotografen de første tre redigerede billeder gratis til medlemmerne. Dette giver dem mulighed for at se resultaterne af deres fotosession og beslutte, om de ønsker at købe flere billeder. Hvis de ønsker flere end de tre gratis billeder, vil der være et gebyr på 75 kr pr. billede ud over de tre. 

Det er vigtigt at bemærke, at det er op til medlemmerne at afgøre, om de ønsker at deltage i fotograferingen. Det er en frivillig mulighed, og medlemmerne kan vælge at deltage eller ej. Klubben og fotografen skal sikre, at der er et klart samtykke og respekt for privatlivet for dem, der deltager. 

Uglerupvej 32
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps
+45 27 76 66 66
Se Sted hjemmeside