Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kropsterapi & Massage – Swingergaarden

19. juni | 17:00 22:00

Mit kalde navn er Tyyr, jeg 36 år og i fuld gang med at uddanne mig kropsterapeut.

De sidste par år har jeg taget et kvante spring af en anden verden og er begyndt at kigge ind i det ukendte, for at styrke mig selv i at finde en vej der fungerer for mig.
En vej til at finde selvrespekt, accept og forståelse. Det har så ført mig til at gå igang med uddannelsen som kropsterapeut, som jeg startede op på i januar 2024.

I foråret 2023 tog jeg uddannelsen som sportsmassør, for at lære om kroppens anatomi og fysiologi, samt sygdoms lære, da dette har fanget min interesse har jeg tænkt mig at udvide denne gren, med alverdens spændende ting, for at lære mere om hvordan vores kroppe fungerer. Den viden vil jeg så dele med mine klienter mens de får den behandling de ønsker, uanset om det er dybdegående massage eller afspænding af nervebane systemet – det er op til klientens behov.
I efteråret 2023, tog jeg et kursus i saunagus for at praktisere dette også, da det hele hænger sammen og det gerne skulle gå op i en større enhed for mig.

Jeg går meget op i spiritualiteten, da jeg er nysgerrig på dette område om de ukendtes verden og hvordan psyken, sind, krop og ånd hænger sammen.

Pris 200 kr. for 30 min sports massage.

Pris 200 kr. for 30 min krops terapi.

Pris 400 kr. for 60 min massage.

Pris 375 kr. for 60 min krops terapi og massage.

Kindertofte Skolevej 2
4200 Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
+45 93 40 40 51
Se Sted hjemmeside