Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Rainbow Night – Tucan Club

Rainbow Night – Tucan Club

15. februar 2023 | 19:00 16. februar 2023 | 00:00

Vi er glade og stolte over, at vi nu igen åbner op for endnu en tema aften og dermed endnu en åbningsdag i Tucan Club og vi glæder os til at se dig i klubben.

Som med alt andet, er et af vores store ønsker, at tilgodese alle referencer ifht. sexualitet. At være STEDET, hvor alle føler sig velset og velkommen og ikke mindst føler sig godt tilpas. 

Temaet “Rainbow Night” er aftenen for bi- & homoseksuelle gæster. En aften hvor denne sexualitet er frigjort og uden fordomme. Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

Bemærk, at man som aktiv VIP medlem, IKKE har fri entre på denne aften, da vores aktuelle VIP medlemskaber pt. kun er gældende på torsdage, fredage og lørdage. Aktiv almindeligt medlemskab, giver naturligvis stadig besparelse af gæstekortet. Entre priserne for denne aften, oplyses ved skriftlig eller telefonisk kontakt på : Mail – info@tucanclub.dk eller på Tlf. +45 28412060

Vi blev sidste år kåret som en af Europas flotteste og bedst etablerede klubber. Det er vi selvfølgelig meget stolte af, og det vil vi også gerne vise dig/jer. Vi har et team af top professionelle hjælpere, som yder en stor og imødekommende service. Alle vores nye gæster, bliver tilbudt en guidet rundvisning, så alle får den bedste start på en god aften i klubben. Vi åbner kl. 19.00 og rundvisningen vil starte kl. 19.30.
Man ankommer ny soigneret i sit almindelige pæne tøj, som man må beholde på indtil kl. 20.00 – Altså også under rundvisningen. Efter kl. 20.00, skal alle iføre sig dresscode.

Dresscode for mænd er alle former for tights eller boxershorts. Har man det bedst med noget på overkroppen, er en ensfarvet sort eller hvid t-shirt, tank top eller åbenstående skjorte også tilladt. Dresscode for kvinder er alle former for lingeri. Bh-sæt, corsage, negliche, selvsiddende strømper, let gennemsigtig kimono mm. Man må også gerne være nøgen, dog bruger størstedelen af vores gæster at iføre sig dresscoden imellem “aktiviteterne”.

Denne aften, har vi gjort lidt ekstra ordinært ved vores indretning. Man vil kunne finde en afdeling KUN for mænd og ligeledes et rum KUN kvinder på trods af, at vi opfordrer alle til at bruge hele klubben med de referencer man nu engang har. “Afdelingerne” er blot en mulighed for at afskærme sig 100% for det modsatte køn. Resten af klubben tilbyder et væld af andre faciliteter.

I alle rum forefindes både standard kondomer, glidecreme, sprit, aftørring mm. I baren kan du få udleveret håndklæder, hvor du som udgangspunkt har 2 stk pr person med entreprisen, men du vil altid kunne tilkøbe ekstra for 10 kr pr stk. Der kan ligeledes købes analskyllere i baren, hvis man har brug for det. Man er også velkommen til at medbringe sin egen. Bemærk dog, at der kun er et toilet til det formål. Og dette befinder sig på klubbens førstesal.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slagudstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personeres varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

Kælderen i Tucan er netop blevet renoveret. Her finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks abolut eneste internationale ekslusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at se dig/jer

Tucan lukker kl 00.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside