Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Singles Night – Tucan Club

12. marts 2022 | 18:00 13. marts 2022 | 02:00

Velkommen tilbage. Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Sidste år blev vi kåret til en af Europas bedste klubber og fik i den forbindelse den ære at kunne bryste os af en GULD STJERNE.

Så går det løs til en populær tilbagevendende begivenhed. Nemlig Singles Night. En aften KUN for singler.

Denne aften, er der kun adgang for singler. Og entreprisen for alle er 250 kr pr “mand”, uanset medlemskab eller ej.

En aften, der er lidt mere volume på musikken i diskoteket, lir på dansegulvet,
men også stadig en aften, hvor “alt kan ske”

Skum-Party; Mellem kl 22.00-23.00 fyrer vi op i skumkanonen på vores opvarmede terrasse. Et lukket område/kabine, fyldes med varmt skum. Musikken og den frække stemning, sætter gang i festen og forhåbentlig også i DIG <3 Husk hvad der sker i skummet, blir’ i skummet – Men at reglen om at spørge først jo selvfølgelig også er gældende her.Det bliver en fantastisk aften og helt sikkert masser af dejlige singler, fra hele Danmark.
Vi har igennem de 14 år, vi har haft klubben, haft masser af  fantastisk søde og dejlige oplevelser, med gæster i Tucan. Gæster som har mødt hinanden og siden hen, gået hen og blevet kærester, ja nogen er også, blevet gift og fået stiftet familie ;o)Så hvem ved, hvad der kommer til at ske ;o)Dresscode.Denne aften, må du have dit almindelige PÆNE tøj på i hele klubben, men åbentstående skjorter, stramme t-shirts til mændende, frække og fristende kjoler til kvinder er bestemt en dresscode, som også vil være et “hit” 🙂 Ligeledes er erotisk beklædning også tilladt, så det er altså helt op til hver enkelt gæst.Vi håber på stor tilslutning ;o) så vi kan få fyldt klubben op med forventningsfulde dejlige singler 😮)Vi glæder os til at se en masse dejlige frække gæster til et brag af en aften ;o)

Er du ny og syntes, at denne aften må være din debut, så har du/I nu muligheden for at møde andre ligesindede singler.
Selvfølgelig er alle “garvede” klub-gæster ligeså velkommen og dem kommer der også rigtig mange af. En god “cocktail” af nye og “garvede”” singler – lægger op til spontane og uforglemmelige oplevelser.

Du vil opleve, en aften med masser af dejlige mennesker. Der kommer alle typer af gæster hos os, og du er en af dem. HELT DIN EGEN. Vi stiller ingen krav eller forventninger om, at man er “aktiv”. Vi bestræber os blot på at, du får en aften, du får lyst til at have mange flere af.

I klubben forefindes både håndklæder, kondomer og glidecreme – så alt du skal medbringe, er blot dit gode åbne sind, gode humør.
Har du/I spørgsmål, så ring endelig til os. Alle dage, undt. søndag fra kl 14-22 :
+45 28412060 – eller send en mail på ; info@tucanclub.dkHusk at tilmelding er nødvendig.

Har du lyst til at forkæle dig selv i lækre omgivelser. Nyde atmosfæren og det lettere erotiske strejf  af velvære. Så kom på besøg en aften, hvor vi nyder hinandens festlige og/eller sensuelle samvær.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 18.00.  Vi kører 2 rundvisninger pr aften. Rundvisningen for nye gæster starter hhv., kl 19.00 & kl. 19.30.

Når du tjekker ind, vil du skulle betale din entre. Så vil du få et nummer (armbånd) hvorpå du kan købe din drikkevarer. Dette afregnes så, når der tjekkes ud igen. Skulle du få brug for et skab, hvis du ønsker at skifte til klubbens normale dresscode, så kan du efterfølgende bede om et skab ved tjek-ind skranken.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slagudstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personeres varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

Kælderen i Tucan er netop blevet renoveret. Her finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks abolut eneste internationale ekslusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen.

Tucan lukker kl 02.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside