Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Selvom vi har lavet en fin hjemmeside med en masse information, hænder det at nogle spørgsmål, måske kan være svære at finde. Her under finder I en liste over det oftest stillede spørgsmål og deres svar.

Mangler dit spørgsmål på listen her under, så send os en e-mail på kontakt@swingerguiden.dk

Der vil løbene komme flere spørgsmål og deres svar på listen her under:

1. Hvor gammel skal man være for at tage i swingerklub?

Svar: Man skal være 18 år for at komme ind i en swingerklub. Enkelte swingerklubber kræver man er 21 år. Kontakt den enkelte klub for at høre deres regler.

2. Må man medbringe eget sexlegetøj og kondomer i swingerklubben?

Svar: Ja det må man gerne, men du skal selv holde styr på det. Fylder det legetøj du ønsker at medtage meget, bør du snakke med den enkelte klub om det inden besøget. Man kan sagtens tage egne kondomer med hvis man har et foretrukket mærke.

3. Bliver der set skævt til kvinder med meget behåring? Skal vi alle være intim barberede?

Svar: Om man skal være barberet og intim barberet eller ej, kan være svært at besvare direkte. For der er lige så mange holdninger til dette, som der er swingere i Danmark. I stedet bør du vende spørgsmålet om og spørge dig selv. Hvad vil du helst? Hvis du skal I swingerklub en aften. Vil du så have det bedst med at fjerne håret eller syntes du bedst om at der er naturlig hårvækst? Uanset hvad du vælger, kigger andre i klubben ikke skævt til dig. Alle respekterer hinanden. Måske vil nogle af gæsterne takke nej til sex med dig, da du ikke tænder dem, men så skal der nok være andre der er interesseret. Det vigtigste er at du skal være tro mod dig selv. Ændrer du dig selv for andres skyld, vil du heller ikke have dig selv med i det. Vær tro mod dig selv. Du er dig selv nærmest og du ejer din egen krop, så du bestemmer selv hvordan du vil se ud og hvordan du vil dele dig selv med andre.

4. Hvorfor er den sorte fabrik og andre SMIL / sexklubber ikke med på jeres liste over swingerklubber? Hvilke samarbejdspartnere har i og hvilke swinger sites anbefaler i?

Svar: Swingerguiden.dk henviser til swingerklubber i swingermiljøet hvor swingerne færdes. Klubber inden for BDSM miljøet har ikke ønsket at være med på Swingerguiden.dk, selvom vi tidligere har inviteret dem med. Begrundelsen for deres afslag er at de gerne vil være et selvstændigt miljø. De ønsker ikke at være en del af swingermiljøet. Vi bag Swingerguiden.dk accepterer deres afslag og forstår godt deres begrundelse. Vi anbefaler BDSM interesserede at søge frem til disse BDSM klubber på google. Selvom en del swingerklubber har SM rum, så er BDSM og swingermiljøet to forskellige ting.Vi anbefaler de klubber og sider vi henviser til her på hjemmesiden.

5. Må man som nybegynder, prøve at komme i klubben og kun have sex med sin egen partner?

Svar: Ja. Der stilles ikke krav om at man skal have sex med fremmede. Et nej er et nej, så I bestemmer selv hvor langt du og din partner vil gå.

6. Er det i orden at komme alene?

Svar: Både single fyre og single piger er velkomne i Swingermiljøet. I kan derfor sagtens tage i swingerklub. Der kan være enkelte aftner hvor klubben er forbeholdt par. Her kan singler ikke deltage. Tjek derfor klubbens kalender inden du tager afsted.