Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Sikker sex

Når man har sex med forskellige partnere stiger risikoen naturligvis for seksuelt overførte sygdomme. Derfor opfordres der over alt i swingermiljøet til brug af kondom med alle andre end egen partner.

Man skal huske kondomet for andre præventionsmidler som P-piller, spiral eller pessar beskytter ikke mod seksuelt overførbare sygdomme.

Generelt er swingerne utroligt gode til at beskytte sig, så det at bruge kondom under den seksuelle agt er for mange swingere helt naturligt. I swingerklubberne her hjemme og i størstedelen af Europa står der skåle med kondomer i alle lege rummene. Kondomerne er således gratis og er lagt frem fordi de skal benyttes. I England skal man selv medbringe kondomer til swingerklubben eller købe dem i automaten i omklædningsrummet.

Oralsex er uden kondom

Oralsex foregår som oftest uden kondom, men føler du for at der skal et kondom på under oralsex må du meddele dette til dem du leger med. Forstår de ikke det, må du afvise at lege med dem.

Det er dit ansvar!

Selvom kondomerne ligger fremme kan der være enkle personer som gerne vil prøve at snige sig til sex uden kondom. Derfor er det altid ens eget ansvar at sikre at den fyr man nu er sammen med tager kondomet på.

Hvis man som kvinde er hovedpersonen i et gang bang, kan man ikke nå at følge med i om alle fyrene bruger kondom. Derfor er det godt at have en hjælper ved sin side. Det kunne fx. være ens faste partner. Han kan på den måde sikre at alle fyrene tager kondomet på inden de trænger op i hende.

HUSK at det er DIT ansvar (Gælder alle swingere)  at sikre kondomet bliver brugt når du har sex med andre end egen partner.

Husk at brugte kondomer altid skal smides i skraldespandene i swingerklubben. 

Kondomerne er tilgængelige i swingerklubberne, men vil du have dine egne med, kan du købe dem her.