Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Afrodite

Afrodite Club er en swingerklub beliggende i Ringe Nord på Midtfyn. Klubben er placeret midt i et villakvarter, hvilket gør man føler sig hjemme allerede ved ankomst til klubben, da det er trygge og vante omgivelser. Klubben har egen parkeringsplads tilknyttet, samt offentlig parkeringsplads på modsatte side. Afrodite Club ligger kun 3 min. fra motorvejen. Kommer man med offentlige transportmidler, kan man gå fra Ringe station og ned til klubben på ca. 10 minutter.

Klubben ligger i en hyggelig villa fra 70’erne, som man gennem årene har bygget om til en swingerklub. Man har fx. ombygget og renoveret det ene badeværelse med varme i gulvet og dobbelt bruser, således flere kan bade sammen. Villaens knudepunkt er barrummet, hvor alle gæsterne mødes. En aften i Afrodite Club starter altid med at man mødes ved det lange bord. Her kan man snakke om løst og fast og føle sig tryg i andres selskab. De fleste dage klæder man om ved ankomst, men når der afholdes arrangementet “Blandet klubaften”, så klæder man først om kl. 21:00. Derfor anbefaler Afrodite, at man som helt ny swinger kommer og oplever Afrodite Club på en Blandet klubaften. I kan på Afrodites egen kalender se hvornår der afholdes Blandet klubaften. Alternativt vil dette fremgå af Swingerguidens kalender.

Klubben er indrettet med stort badeværelse og omklædning i underetagen. Her fra fører en gang ind til klubbens barområde med det berømte lange bord hvor man som ny, kan slappe lidt af fra de mange nye indtryk, samt  Et sofahjørnet med store bløde Chesterfield sofaer. Det er tilladt at have sex ved sofahjørnet, men ved det lange bord er sexfrit område, så man som ny kan have helle. Fra barområdet kan man gå ud på terrassen, hvor klubbens spabad findes. Her er der foruden spabad nogle sofaer og have møbler, således man kan sidde der ude om sommeren. I under etagen finder man også et SM rum med kors, gabestok, Sybian, elskovsgynge og mulighed for opbinding.  Klubben udlåner gerne piske og sexlegetøj til gæsterne. Ved siden af SM rummet finder man en Gloryhole væg, med tilhørende maddras. For uden denne finder man Fyns største seng man kan boltre sig på.

På 1. sal finder man et massagerum med massagebriks. Der ud over er der 2 privat rum. Her kan dørene lukkes. I det ene privat rum findes der en gynækologstol. Der ud over finder man et Darkroom, samt et fælles swingerrum med en stor rund madras. I dette rum kan man sidde i langs med væggen og kigge på dem der leger. På 1. salen finder man også et ekstra WC med bad, samt et Sofahjørne hvor man kan sidde og slappe af og lytte til den dejlige leg, der summer af erotik.
 
I entre prisen er der inkluderet gratis bar, kaffe, the og Chips, som står på bordene,  ligeledes kan man gratis låne piske, sexlegetøj, vådliggerlagen med mere. I klubbens store badeværelse kan man gratis benytte deodoranter, hårlak, foundation, barberskum, tamponger, samt Mens svampe. Således man stadig kan lege med, hvis menstruationen indtræffer.

I år 2016 blev Afrodite godkendt af Fødevarestyrelsen til at afholde 30  spise arrangementer årligt. I baren hænger Fødevarestyrelsens glade smily, så man kan roligt spise med hvis der serveres en let anretning i klubben eller til en af de mange spise arrangementer.

Et besøg i Afrodite, er som at swinge i trygge, hyggelige og hjemmelige omgivelser. Man føler sig velkommen af det venlige personale. Så vi kan varmt anbefale Afrodite.

Da det for alle, drejer sig om, at få en god aften i erotikkens tegn, er fordelingen på de fleste arrangementer på herrer og damer ikke større end ca. 2 mand pr. kvinde. Der er dog arrangementer, hvor fordelingen kan være anderledes, hvilket fremgår af Afrodites hjemmeside under kalender. Af hensyn til dette bedes alle tilmelde sig i god tid, samt melde afbud, hvis man bliver forhindret i at komme. I kan også se Afrodites arrangementer her på Swingerguiden.dk i vores kalender.

Tilmelding inden ankomst - Hvordan tilmelder vi os?

Alle klubbens arrangementer kræver forhåndstilmelding.

Al tilmelding for gæster sker ved telefonisk henvendelse. Telefon: +45 62 62 32 31. Telefonerne er åbne fra kl. 14:00 - 02:00 onsdag, fredag og lørdag, samt de ekstra ordinære dage hvor klubben har helligdags åbent.

For medlemmers vedkommende kan tilmelding desuden ske via Facebook, for at blive medlem af Afrodites facebook gruppe, skal man som minimum have været i klubben 2 gange, derved er man sikret, at det er seriøse swinger man møder i denne gruppe. 
Hvis man har glemt, at tilmelde sig og møder op, kan man risikere, at blive afvist i døren, derfor husk altid at melde jeres ankomst, jo tidligere jo bedre, da det er med til, at gøre nomineringen mellem mænd og kvinder lettere.
 
 

Denne klub er vurderet af: Swingerguiden.dk 

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Mindre anretning serveres på enkelte dage
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mindre fjernsynsstue
 • Udendørs Spabad
 • Sybian
 • Massagebriks
 • Darkroom
 • Mindre SM rum
 • Privat rum uden Gloryholes
 • Gloryholes
 • Gynækologstol
 • Udendørs areal - Terrasse
Kontaktinfo

Adresse:
Banevænget 57
5750 Ringe (Mellem Odense og Svendborg)

Tlf:
+45 62 62 32 31
Hjemmeside:
www.afroditeclub.dk
E-mail:
Ingen - Kontakt klubben over telefon.