Bella Fantasia

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Bella Fantasia er lukket

Bella Fantasia er desværre lukket på ubestemt tid, på grund af tragiske omstændigheder. Vi har kontakt med klubejer og følger udviklingen tæt. (Senest opdateret 28. oktober 2020)

Inde i midten af det mørke Jylland finder man byen Simmelkær, som mest af alt ikke ser ud af meget. Der er en nydelig kirke og et hyggeligt landsby miljø. Byen havde tidligere sin egen skole, som nu er omdannet til Midtjyllands nye swingerklub.

Mange husker sikkert Bella Fantasia, der tidligere lå i Nordjylland. Nu er de flyttet lidt sydpå, men ligger tilgængæld centralt placeret i midten af det hele. Faktisk står stenen der symboliserer midten af Jylland, ganske tæt på klubben.

De sidste elever har forlængst forladt den lukkede skole i Simmelkær og skoleklokken har ringet ud for sidste gang. Nu bliver lokalerne anvendt af de voksne til helt andre aktiviteter.

Når man åbner en swingerklub på en gammel landsbyskole, står man med en masse spændende lokaler. Klasselokalerne kan nemt blive lavet om til legerum, men hvad med skolekøkkenet, gymnastiksalen og sløjdlokalet? Bella Fantasias ejere har mange muligheder med de mange lokaler, hvilket de formår at udnytte til fulde, men Rom blev ikke bygget på en dag, så alt er ikke åbnet op endnu.

Ejeren af Bella Fantasia har valgt at bibeholde mange minder fra den gamle skoletid, hvilket gør at stedet emmer af historie. De store gange og store rum giver mange muligheder for indretning af forskellige legerum og samlet set skaber det en rar og hyggelig stemning.

Klubbens indretning

Når man træder ind i klubben får man anvist klubbens omklædningsrum med bad. Her er der 4 brusere, så der er gode badeforhold. På den anden side af gangen finder man klubbens store barområde. Her kan man købe øl, sodavand og champagne. Klubben byder på kaffen.

Ved siden af bar området finder man nabo lokalet hvor “Doktor Fræk” holder til. Her er der læge klinik med gynækologstol. På væggen hænger der fine plancher med særlig fokus på forplantningens kunst.

Ved siden af “Doktor fræk” finder man Prinsessens rum med himmelsengen. Hvis Prinsessen keder sig her, kan man benytte klubbens Tjekkiske Gloryhole med hæve sænke funktion. Her kan man tilpasse ligge højden på prinsessen, så både den høje og lave mand kan nå. Bella Fantasia er den første klub i landet med et hæve/sænkebord indbygget i et Tjekkisk Gloryhole.

Bella Fantasia har også lavet et Dark Room eller det som vi vil betragte som et Dark area, når man tænker på hvor stort det er. Her er en stor seng og en væg med gloryholes ind til sengen.

Skolekøkkenet findes endnu og anvendes primært til Rygerum, men kan på sigt måske bygges op til noget andet.

På 1. sal finder man Bambusrummet med en Elskovs gynge, samt et massagerum med Massagebriks. Der findes også det store åbne Par rum med en stor seng. Denne er bygget i etager og indeholder forneden en lille hule, hvor man også kan lege.

I Himmelrummet er der fra den ene madras udkig til sjernerne og i midten af rummet finder man den store Bondage seng med et bur forneden.

Sidst, men ikke mindst finder man klubbens SM rum med kors og kroge til japansk bondage med videre. I SM rummet findes også en “hest”. (Hest fra en Gymnastik sal)

Bella Fantasia er en swingerklub i historiske rammer. Dette formår klubejer at føre videre over i klubbens fortælling, hvilket gør kluboplevelsen, sjov og spændende.

Bella Fantasia får derfor vores varmeste anbefalinger. Er du i nærheden af Herning, så overvej lige om du ikke også skal besøge Bella Fantasia.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og Cafe område
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Gloryholes
 • Privat rum uden gloryholes
 • Dark Area (Stort Dark Room)
 • Gynækologstol
 • Tjekkisk Gloryhole
 • Elskovsgynge
 • Bondage seng med bur
 • Massagebriks
 • Større SM rum
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Bella Fantasia!)

Indtast venligst en besked

Begivenheder i dag

Der er ingen begivenheder i dag. Tjek kalenderen for at se hvornår der er begivenheder igen.