Elite Swingers

Privat swingerklub eller forening

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Elite Swingers er en privat klub for par og piger mellem 22 og 55 år. (Vi kan dispensere, hvis den ene i parret er under 55 år)

Elite Swingers er fortrinsvis for par og singlepiger, men vi tager også ind singlefyrer ind i særlige tilfælde. Det kan være en fyr der allerede har været med i klubben længe sammen med en pige.

Vi afholder som udgangspunkt 2 forskellige slags arrangementer.

 • Privat swingerarrangement med middag.
 • Swingerklubtur (Fællestur for medlemmer af Elite Swingers til en af de almindelige swingerklubber. På swingerklubture spiser vi sammen inden besøget i klubben)

Klubbens regler bygger på erfaring

Klubben har eksisteret siden januar 2009, og havde fra 2009 til august 2022 navnet Young Swingers Club, så vi har mere end 10 års erfaring med afholdelse af swinger arrangementer privat. Bag klubben står samme par som driver Swingerguiden.dk. Vi har derfor også stor erfaring med swingermiljøet generelt.

Hele måden vi driver klubben på bygger på erfaring fra over 10 års erfaring.

Klubben holder primært til i København og Malmö, men der kan arrangeres arrangementer uden for disse byer.

I klubben har vi stor fokus på socialt samvær så det hele ikke handler om sex. Fx. har vi fællesspisning til vores arrangementer, men det er klart at der også bliver leget. Er man et ungt par eller en ung pige der søger pigesex eller par lege i et intimt, privat og hyggeligt miljø er Elite Swingers noget for jer.

For at blive medlem kræves det, at man sender os en e-mail med ansigts foto af begge ansøgere. Den ene af ansøgerne i et par SKAL ligge inden for aldersgrænsen. Ansøger du som single sender du bare et foto af dig selv. For at kunne blive optaget som singlefyr, skal du være anbefalet af et eksisterende medlem af klubben. Er du blevet henvist af et eksisterende medlem udfylder du bare deres profilnavn og medlemsnummer i ansøgningen.

Efter modtagelsen af mailen indkalder vi ansøgerne til en optagelses samtale. Her gennemgår vi klubbens regler med videre. Derudover kan I møde os bag klubben.

Falder resultatet af samtalen heldigt ud bliver parret, singlepigen eller singlemanden medlem af klubben.

Vi ved at optagelses kravene kan virke besværlige, men det handler meget om hvem man lukker ind i sit private hjem. En del fester afholdes privat i medlemmernes private hjem. Derfor er det vigtigt for os, at hver ansøger passer ind i klubben og er afklaret med hvad de går ind til.

Kommende arrangementer frem til januar 2023:

 • Lørdag den 21. januar 2023 – Privat swingerfest i Malmö
Faciliteter i klubben
 • Omklædning uden skabe
 • Fælles spisning til arrangementerne
 • Mindre anretning serveres som natmad
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Spabad (Til nogle arrangementer)
 • Gynækologstol (Til nogle arrangementer)
 • Elskovsgynge (Til nogle arrangementer)
 • Sybian (Til nogle arrangementer)
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Elite Swingers!)

Indtast venligst en besked

Begivenheder i dag

Der er ingen begivenheder i dag. Tjek kalenderen for at se hvornår der er begivenheder igen.