Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Fest og Flirt

Siden 2004 har Fest & Flirt hvert efterår afholdt en flot stor fræk fest med stil. Festen afholdes på et gods i smukke omgivelser med godt 180 dejlige frisindede kvinder, mænd og par som deltagere. Fest og Flirt er et 100% privat nonprofit sammenskudsgilde - skabt af en flok herlige ildsjæle og holdt i gang af helt uimodståelige dejlige varme og ikke mindst frække deltagere. Mere end 25 ulønnede frivillige deltager som kok, tjenere, bartendere og vagter og hjælper på den måde med til at gøre festen til en helt særlig oplevelse.

Det er festen hvor de dejlige varme kvinder forkæles af flere mænd… og de frække mænd forkæles af de dejlige villige sexede kvinder - der i fulde drag nyder at være omgivet af flirtende gentlemen. Mange af deltagerne har en profil på et af de frække datingsites. Selvom man ikke har en profil på et datingsite er man naturligvis også meget velkommen og vi gør vores yderste for at sikre den nødvendige diskretion i forbindelse med deltagelse i festen, herunder anonymitet over for de øvrige gæster – hvis det altså er det man ønsker.

Arrangementet starter lørdag eftermiddag, hvor der er fastlagt en række fælles sjove og let erotiske aktiviteter for at være sociale sammen, flirte lidt med hinanden og for at etablere den rette erotiske stemning til aften- og natarrangementet. Hovedaktiviteten er et spændende og frækt festarrangement om aftenen startende med en god middag med god vine - Helt igennem rigtig "Ladies & Gents Night", hvor mændene tager sig ekstra pænt af alle selskabets dejlige villige kvinder med dans og flirt… og det der er meget, meget frækkere!                       

En fast del af konceptet er vores ”Dirty Night” som starter når middagen slutter. Dj'en spiller op til intim dans, der er erotisk underholdning og det særlige erotikområde åbner, hvor der kan dyrkes sex mens andre ser på. Nu bliver der også for alvor gang i det frække i hele bygningen; på dansegulvet, i festsalen og på værelserne. Baren er selvfølgelig stadig åben og festen fortsætter - bare meget frækkere!

Deltagelse sker med indkvartering i suiter og dobbeltværelser – eller uden indkvartering med mulighed for gratis overnatning i sovesal.

Man skal være mindst 25 år for at deltage og hovedparten af deltagerne er mellem 35 og 55 år.

Tilmelding skal ske via vores hjemmeside.

Kommende arrangementer

Lørdag den 23. november

Program

13:00 Ankomst og indkvartering - Baren er åben

14:30 Velkomst og kaffebord m. underholdning

15:45 Let "erotiske" aktiviteter

18:30 Velkomstdrink og uddeling af præmier

19:30 Middag med vin ad libitum

23:00 Dirty Night - Nu bliver det rigtigt frækt!!!

00:00 Liveshow

01:30 Natmad

08:30 Let morgenmadsbuffet

Denne klub er vurderet af: Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • PRIVAT KLUB
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Overnatning på stedet.
 • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
 • Sexfest med stil i eksklusive rammer
 • Eftermiddagskaffe
 • 3 retters festmiddag med vin
 • Natmad og morgenmad
 • Danmarks frækkeste tjenerteam
 • Selskabslege med erotisk islæt
 • Topunderholdning
 • Liveshow
 • Dirty Night – med en endnu frækkere fest
Kontaktinfo

Adresse:
Oplyses til medlemmerne af klubben.

Tlf: Oplyses til medlemmerne af klubben. Send os gerne en e-mail.
Hjemmeside:
www.festogflirt.nu
E-mail:
info@festogflirt.nu