Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

G Club

I det centrale Aarhus finder man G Club, et mødested for mænd der søger mænd. På søndage er klubben åben for både kvinder og mænd. Mandag til lørdag kan kvinder og par mødes i swingerbiografen.

Man kommer ind til klub og swingerbio gennem den lille sexshop ud mod gaden. Her får man udleveret et håndklæde og kondom, samt glidecreme.

Når man kommer ind kan man vælge at gå gennem klubbens gårdhave til klubdelen eller gå ind i swingerbiografen som ligger i samme hus som butikken.

G-Club’s åbningstider:

Mandag - Torsdag: 11.00 - 18.00

Fredag:               11.00 - 22.00

Lørdag:               11.00 - 18.00

Søndag:               11.00 - 16.00

Mænd og par 150 kr pr. dag. Single kvinder fri entré

Hver søndag kommer par GRATIS ind.

Swingerbio åbent for begge køn alle dage

Swingerbiografen er altid åbent for begge køn og er derfor særlig velegnet for bipar eller bifyre der søger samvær med andre binysgerrige. I tilknytning til biografen findes der to båse med computere. I mellem disse båse er der gloryholes. Er man et par hvor kvinden eller fyren tænder på leg ved et gloryhole er her nogle gode muligheder. Foruden de to båse findes der også et privatrum. I selve biografrummet er der også mulighed for leg.

Gårdhave med sauna

I gårdhaven som ligger mellem biografen og baghuset finder man klubbens sauna, som kun er åben for mænd i hverdagene. Om søndagen kan kvinder også benytte den. Gårdhaven er delvist overdækket, således man kan sidde i læ, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Under halvtaget er der et sofa hjørne hvor det er tilladt at ryge.

Swingerklub for mænd

I baghuset på den anden side af gården finder man den rigtige G Club. Det er en form for swingerklub for mænd. Her har kvinder ingen adgang. Dog åbner den op for kvinder om søndagen, hvor man i stedet har åbnet Joys op for mændene.

G Club er i 2 plan. På under etagen har man et stort legerum og et mindre darkroom, samt toilet og et mindre køkken. På overetagen findes forskellige private legerum med gloryholes mellem, samt skabe. Her findes også et Tjekkisk gloryhole. 

Da der ikke er nogle krav til dresscode i klubben, er der ikke noget rigtigt omklædningsrum, men der findes skabe ved både swingerbiografen og i selve G Club på førstesalen.

På klubbens hjemmeside kan man oprette en gratis profil. På den måde kan man skrive med andre besøgende. 

G Club er ganske vist primært for mænd, men er man i Aarhus og mangler man et sted at mødes med en partner, så er det muligt at bruge en kabine i G Club. Mandag til lørdag har kvinder dog kun adgang til swingerbiografen.

Længere åbent på fredage

Hver fredag er der åbent helt til 22.00, hvor alle unge fyre under 25, kommer gratis ind.

Par og kvinder er også velkommen til denne frække dag/aften, dog med begrænsning til sexbio og videokabiner med gloryholes.

GRATIS entre for par hver søndag

Normalt er G Club kendt for at være en klub kun for mænd, men om søndag er klubben åbent for alle!

Vi byder alle velkommen, uanset om du siger sexklub eller swingerklub. Det er underordnet hvor du kommer fra, hvem du er og hvad du laver. I G club er man anonym.

Klubben er indbydende og er åben for alle, der har lyst til at prøve noget nyt og spændende med faste eller nye partnere.

Alle par og single piger har GRATIS entre denne dag

G Club arbejder på at udvikle nye tiltag til glæde for deres gæster og modtager således gerne input til tema arrangementer og temadage.
  

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Biklub
 • Omklædning med skab
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Sauna
 • Udendørs areal
 • Elskovsgynge
 • Gloryholes
 • Private båse med gloryholes
 • Privat rum uden gloryhole
 • Privat rum med gloryhole
 • Tjekkisk gloryhole
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
 • Computer med internet adgang
 • Biograf
 • Darkroom
Kontaktinfo

Adresse:
Paradisgade 11
8000 Aarhus C (Diskret indgang gennem sexshop)

Tlf: +45 71 99 75 73
Hjemmeside:
www.gclub.dk
E-mail:
paradisgadeaarhus@gmail.com