Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Pussykat Club

Pussykat Club i Aalborg er en tidligere sexbiograf der fredag og lørdag aften mellem kl. 19.00 og 02.00 fungerer som swingerklub. Foruden fredag og lørdag har de nogle gange swinger arrangementer i klubben på hverdags aftner. Til alle Swinger arrangementer er der personale ved baren i klubben og der er en fast dresscode, som man kender det fra andre swingerklubber. I kan se hvilke arrangementer de afholder i vores klub kalender her på Swingerguiden.dk

Søndag - Torsdag, samt i dagtimerne fredag og lørdag, er der intet personale i klubben og dresscoden er fri. Her fungerer stedet som en sexbiograf.

Belysningen i klubben er erotisk hygge belysning under swinger arrangementerne, hvor imod den er mere mørk i dagtimerne, når klubben fungerer som Sexbiograf.

Da Pussykat Club ikke er en swingerklub alle dage har vi valgt at kalde det en Swingerbiograf. På den måde signalerer navnet at det ikke er en swingerklub, men en sexbiograf for swingere på bestemte dage.

Klubben er indrettet i kælderen under den erotiske forretning Pussycat. Når man kommer til klubben, skal man gå ind gennem forretningen og henvende sig ved kassen.

Her køber man sin entre billet og går ned ad trappen til klubben.

Klubben er bygget op med et mindre barrum som centrum i klubben. Her fra kan man gå ud til de forskellige legerum. Når man kommer ned ad trappen, har man omklædningsrum på sin venstre hånd. Dette rum er omklædningsrum når der afholdes swinger arrangement og biograf, når klubben fungerer som sexbiograf. I tilknytning til barrummet findes et aflukket rygerum. Under trappen finder man to meget små, men hyggeligt indrettede rum med gloryholes imellem. Her kan hele væggen åbnes, så rummet bliver stort.

Til swinger arrangementerne kan man købe drikkevarer i baren. Når klubben fungerer som en sexbiograf, er baren lukket.

Ved siden af baren finder man et rum, med et privat rum med Gloryhole, samt en træ gynge. Det ligner faktisk en elskovsgynge i træ.

I Pussykat Club finder man også et spejlrum, et darkroom, samt et privat rum der fungerer som privat biograf uden gloryholes.'

I det største legerum finder man en større seng, samt gabestok, gynækologstol og elskovsgynge.

I kælderen findes der toilet og håndvask, samt et bidet. Pussykat Club har som den eneste klub i Danmark anskaffet sig et bidet, så man kan vaske kønsdelene, inden man går ind og leger.

Det er også muligt at tage et bad, men det foregår oppe på 1. salen ved butikken. Det lyder lidt bøvlet, men det er et fint stort badeværelse, som man sagtens kan benytte uden at skulle rende nøgen ud i butikken.

Klubben virkede meget velholdt og ren, da vi besøgte den. Mange har sikkert besøgt skumle beskidte sexklubber og gået der fra skuffet. Dette oplevede vi ikke med Pussycat Club. Klubben virkede både hyggelig, ren og velbesøgt.

Vi kan derfor varmt anbefale jer at besøge Pussykat Club. Dog bør man undersøge hvilke dage man skal besøge klubben, for den fungerer på to forskellige måder alt afhængig af om den er Sexbiograf eller Swingerbiograf. Alle Pussykat arrangementer vi har med i kalenderen her på Swingerguiden.dk er swinger arrangementer.

Da klubben kan fjerne vægge og ændre på rummenes størrelse fra gang til gang, kan udbudet af rum skifte fra gang til gang.

 

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Swingerbio
 • Omklædning med skabe
 • Mindre bar og cafe område
 • Mindre gode muligheder for at tage et bad
 • Bidet
 • Gynækologstol
 • Privat rum med Gloryholes
 • Privat rum uden Gloryholes
 • Gloryholes
 • Trægynge
 • Elskovsgynge
 • Gabestok
 • Computer med internet adgang
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Vesterbro 55, 9000 Aalborg
9000 Aalborg

Tlf:
Ingen - Send en e-mail til klubben.
Hjemmeside:
www.pussykatclub.dk
E-mail:
admin@pussykatclub.dk