Swingermiljøet i England

Englænderne har nogle særregler, som skiller sig væsentligt ud fra de danske swingerklubber.

I England swinger man også, men her er swingermiljøet mest udbredt i den nordlige del af England. I London er der meget få swingerklubber og disse er ofte svære at besøge.

Engelske swingerklubber og alkohol

Swingerklubberne i England sælger ikke alkohol, men gæsterne må gerne medbringe deres egen alkohol. Årsagen til denne regel, ligger i den britiske lovgivning. Så længe klubben ikke sælger alkohol kan man holde myndighederne uden for døren. Sælger man først alkohol, skal man stå til ansvar over for myndighederne, hvilket er ret bøvlet i England. Det er dog tilladt af man som gæst medbringer egen alkohol. Når man kommer med sin egen alkohol, afleverer man det i baren. Her får man sin egen spand med is, som passer til ens nøglenummer. Når man ønsker noget af sine egne drikkevarer, nævner man sit nummer og barværten skænker disse op. Sodavand, juice og ikke alkoholiske drikke kan købes i klubben og det er derfor almindelig pli ikke at medbringe disse. De fleste klubber skænker gratis the og kaffe op.

Rygning forbudt

I de engelske swingerklubber er rygning ikke tilladt. Det er således ikke tilladt at ryge indendørs. I enkelte klubber er rygning tilladt i et aflukket rygerum. Hvis der i klubprofilen (her på swingerguiden.dk) for den enkelte klub står at “rygning ikke er tilladt i klubben”, må der kun ryges udendørs. Når der kun må ryges udendørs, foregår det i et skur eller under et halvtag. Kort sagt en kold fornøjelse om vinteren. Hvis I ønsker en specifik beskrivelse af rygeforholdene, bedes I selv kontakte den enkelte swingerklub.

Medbring egne kondomer

I swingerklubberne ligger der ikke kondomer fremme i alle rummene som i Danmark. I England skal du købe dem i baren eller i kondom automaten i omklædningsrummet. De fleste medbringer deres egne kondomer og dette acceptere de fleste klubber.

Medlemskab

Da britiske regler kræver at alle gæster har et medlemskab, oprettes dette ved ankomst til klubben første gang. (Enkelte klubber kræver ikke medlemskab af par og piger) Ved oprettelse af medlemskab ønsker klubbens personale at se jeres pas. Det er for at kontrollere at I er gamle nok til at komme ind med videre. ALLE skal vise pas, så selvom I er voksne af udseende, så HUSK passet. Ellers bliver I ikke lukket ind.

Dresscode

Swingerklubbernes dresscode følger oftest den franske. Det vil sige, pænt frækt tøj. Mændene kommer i jakkesæt eller pænt tøj. Pigerne i kjoler eller frækt tøj. Nøgenhed, som man kender det i danske swingerklubber finder ikke sted. I enkelte engelske klubber er der delt dresscode, så man har tøj på i barområdet, men i det frække område er man nøgen eller erotisk klædt. I sådanne klubber starter folk med en drink påklædt og går ned og klæder om inden de skal op og sexe. I andre klubber igen fungerer det som i Danmark. Her er alle erotisk klædte, uanset hvor man opholder sig i klubben. På de engelske swingerklub profiler her på swingerguiden.dk har vi skrevet hvilken dresscode der gælder.

Blufærdige engelske swingere

De engelske swingere er noget mere blufærdige end de danske. Man oplever ofte, at man mødes i baren for at gå ind og lege sammen bag en låst dør i et privat rum. Dette bevirker at de engelske swingerklubber gerne består af op i mod fire – fem privat rum eller mere. Swinger oplevelsen bliver derfor ringere, af at alle leger privat. Man leger ikke sammen midt i klubben, som man gør i danske swingerklubber.

Swingermiljøet i London

Der findes swingerklubber i London, men langt færre klubber ind i København. Dette kan virke mærkeligt at en storby med 8 millioner indbyggere, kun har få “lukkede” swingerklubber, mens lille København med 1,5 millioner indbyggere har flere åbne swingerklubber.

Med åbne og lukkede klubber tænkes der på muligheden for at besøge klubberne. Kræver man medlemskab eller ej. I Danmark kan man altid tage ud til en klub og få sig et medlemskab, eller også kan man komme ind uden medlemskab. I England ligger de under for lovgivningen, der kræver at alle skal have et medlemskab af swingerklubben for at få adgang. Derfor skal man tilmelde sig på klubbernes hjemmeside i god tid. Det er samme regler, som de har i Sverige.

I London kræver de fleste swingerklubber at man tilmelder sig på deres hjemmeside 24 timer før besøget og samtidig betaler for et medlemskab på forhånd, inden man møder op i klubben. Dette er både irriterende og upraktisk, da man ikke ved om man nu kan stole på, at klubben registrerer ens betaling. Derudover er det surt at betale til noget, hvor man måske kan risikere at blive afvist i døren, på grund af forkert påklædning eller lignende.

Swingerklubberne i London har det også svært, da befolkningen i London er meget reserveret seksuelt. De holder sig helst for sig selv og swinger de, sker det hvor de er sikre på, ikke at støde på nogle de kender. De rejser således nord på til Nordengland eller til Belgien, Holland, Spanien og Tyskland.

Kort sagt, kan man sige at swingermiljøet i London, står dårligere end i Danmark generelt. Dette vil sikkert virke underligt for mange danske swingere, da man forventer meget andet i det gamle London. Dog er Swingermiljøet ved at blomstre op i London selvom det går meget langsomt.

Swingerklubber i det nordlige England

I det nordlige England er myndighederne mere åbne over for swingerklubber, da disse har eksisteret der i flere år. De første engelske swingerklubber åbnede i Manchester i det nordvestlige England. Her er man mere åben overfor swingermiljøet, end i London. Dermed er swingermiljøet i England stærkere i provinsen end i hovedstaden. Alligevel er det ikke altid nemt at finde egnede swingerklubber.

Tilbage til swingerklubber i England