Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Anaconda

13. juli 2016 - Da klubbens hjemmeside er lukket, er vi ved at undersøge om klubben stadig eksisterer.

Nord for Rovinj på vejen ud mod Valelta finder man Anaconda Night Club. Stedet er mere en natklub end en egentlig swingerklub, men det er her swingerne mødes om aftenen.

Selve klubben er bygget op omkring en åben gårdhave hvor der ved de forskellige sofa hjørner kan snakkes inden man trækker ind i diskoteket for at danse eller i legerummene for at lege. Når entreen er betalt er alt gratis, så man kan sagtens gå til den i baren. Personalet holder dog øje med om folk drikker for meget.

Selve gårdhaven rummer foruden sofahjørnerne også et mindre udendørs svømmebassin.

Gårdhaven og badefaciliteterne, samt diskoteket er meget gennemført og virkeligt indbydende. Anderledes skuffet bliver man over legerummene.

Legerummene er praktisk talt bare en madras på gulvet. Her er ingen senge, så alt foregår på gulvet. Rummene er så kedelige og usexede at vi normalt ville undlade at beskrive klubben, men omvendt er det vigtigt at nævne at det er her swingerne mødes. Vi oplevede at mange legede i gårdhaven da det var mere tiltrækkende en legerummene.

At legerummene var så kedelige virker som et bevidst valg fra klubejers side, da man gerne vil understrege at dette ikke er en swingerklub, men en nat klub hvor der må dyrkes sex. Når det er sagt ønsker man alligevel at tilbyde forhold for alle typer.

Ingen Dresscode:

I Anaconda Night Club har man ingen dresscode. Dette betyder at beklædningsformen "Erotisk klædt" som vi kender den ikke er gældende her. I princippet kan alle gå rundt med tøj på hvis de vil. Man bestemmer selv hvordan man vil gå klædt, men da alle går rundt med tøj på er linien sat fra start af. Man går ikke rundt nøgen. Tanken om at have sex foran en masse påklædte mennesker er ikke noget der falder i de fleste danske swingeres smag, da frigjortheden ryger lidt af fløjten, så man bør spørge sig selv under det første besøg i klubben om man kan leve med påklædte gæster eller ej.

Vi spurgte klubejeren om hvorfor de ikke har en dresscode og fik en god forklaring på hvorfor. Det der ligger til årsag for beslutningen handler om at prøve at forene de fælles regler for drescodes i de europæiske swingerklubber i en. I Rovinj kommer der swingere fra hele Europa, så der skal være noget for en hver smag. Lande som Norge, Sverige, Storbritanien, Holland, Tyskland, Østrig og Schweiz har samme dresscode som os i Danmark, ("Erotisk klædt") alt i mens lande som Belgien, Frankrig, Spanien, Italien og Portugal har en anden dresscode. I disse lande er man fuldt påklædt når man tager i swingerklub.

I Anaconda har man derfor ladet dresscoden været åben og eftersom der kommer flest italienere, så er linien lagt fra starten af. Man er påklædt.

Denne natklub er vurderet af: Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
  • Omklædning med skabe
  • Større bar og cafe område
  • Billiardbord
  • Stripperstang
  • Diskotek
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Udendørs svømmebassin
  • Udendørs areal - Gårdhave
  • Privatrum uden gloryholes
  • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Swinger Night Club Anaconda
Valalta bb, Rovinj

Tlf: +385 955 307 032
Hjemmeside:
Side findes ikke
E-mail:
-