Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

JAE1 Lounge Rovinj

JAE1 Lounge er en swinger lounge (Bar) beliggende nord for Rovinj by, ikke så langt fra swingerstranden og Anaconda natklubben.

Jae og Gerry som parret hedder bag baren er oprindelig bosidende i Østrig, men har i Rovinj åbnet deres egen swingerlounge. De har selv prøvet lidt af hvert. Hun er oprindelig thailandsk og har blandt andet arbejdet som erotisk fotograf. Sammen har de swinget i flere år. Navnet JAE1 er i dag et større selskab i Østrig med en del erotiske hjemmesider bag sig. Blandt andet dating og erotiske film.

Selve swingerloungen kan være et meget godt alternativ til Anaconda Club, selvom den er noget mindre. Loungen består faktisk af to barer. En indendørs og en udendørs. Der til kommer et indendørs legerum og et udendørs legeområde. Selv om parret bag baren er østrisk er dresscoden fri som i Anaconda natklubben. Det vil sige at her kan folk også stå med tøj på og kigge med når man leger. Vi oplevede dog at det var lidt mere i orden at man gik erotisk klædt her end i Anaconda natklubben.

Når man kommer til JAE1 Lounge betaler man en entrepris. Med i prisen er 4 kuponger til drinks i baren. I alt 4 drinks. Dette passer fint, men når disse er drukket skal der købes flere kuponger. Hver kupong koster 40 kroatiske kunar, svarende til 40 danske kroner. Med andre ord koster hver drink 40 kroner stykket hvilket er meget dyrt sammenlignet med andre barer i Kroatien.

Kondomer og håndklæder kan fås i baren, men de skal afhentes i baren hvilket er møg irreterende, når man ligger inde i legerummet og skal til den helt store tur, men mangler et kondom.

Angående kondom brug, så anbefaler vi som altid at man er ekstra opmærksom når man swinger i Kroatien. Søg for at det bliver brugt når I leger med andre. Er man ikke selv opmærksom, kan det ske at nogle tilsnier sig til sex uden.

Denne bar er vurderet af: Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
  • SWINGERLOUNGE (BAR)
  • Omklædning uden skabe
  • Større bar og cafe område
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Udendørs areal
  • Massagebriks
  • Gloryholes
  • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Put Valsaresi 3
52210 Rovinj - Istrien

Tlf: Ingen
Hjemmeside:
www.jae1lounge.com
E-mail:
Brug kontakt formular på klubbens hjemmeside