Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swingerstranden Rovinj

Nord for Rovinj by ligger en strand tilegnet swingerne. Ja myndighederne har accepteret af der dyrkes sex på den offentlige strand og alle i lokalbefolkningen ved hvor det foregår, så de der ikke ønsker at se på det holder sig væk. Stranden er svær at finde med mindre man ved hvor den er. Der står ingen skilte som henviser specifikt til stranden.

I finder nemmest stranden ved at køre til adressen Monsena b.b, 52210, Rovinj, Hrvatska. Dette er adressen på Resort Amarin som intet har med swinging at gøre, men umiddelbart bag resortet går en støvet grus vej ud igennem en lille bevoksning og den fører ned til en offentlig parkeringsplads ud mod vandet. Her kan man parkere og gå langs vandet ud til swingerne, men man kan også fortsætte videre ud af grusvejen langs vandet til man kommer til swingerområdet. På Google Maps her på Swingerguiden.dk har vi markeret hvor stranden ligger. Se kortet her. (Når kortet åbner zoomes ind på Rovinj i Kroatien)

Særlige forholdsregler på stranden:

1. Medbring selv kondomer og sørg for at bruge dem. Gør du ikke selv opmærksom på ønsket om sikker sex, kan det ske at nogle til snusker sig til et knald uden kondom.

2. Selve stranden er en klippestrand, sørg derfor for at medbringe badesko så du ikke får ondt i fødderne. (Dette er i øvrigt almindeligt med badesko i Kroatien)

3. Nogle singlefyre, specielt de itallienske kan være meget nærgående. Man skal derfor kunne være hård i sin afvisning overfor nogle af dem. Sagt med andre ord er stranden ikke for nye swingere.

4. Der leges både på stranden og i skoven bag ved. Vil man have lidt fred kan skoven være en idé, men her er meget klamt. Ikke alle dyrker sex i skoven. Andre bruger den som toilet. Så det er ikke altid så lækkert at lege der blandt toiletpapir og hvad der ellers hører med til et toiletbesøg.

5. De fleste swingere på stranden er mellem 40 og 60 år, men vi så enkelte unge mennesker.

Pas på jer selv og tænkt jer om når I færdes på stranden. Her er der intet klubpersonale til at hjælpe og vejlede jer.

Dette mødested er vurderet af: Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
  • SWINGER STRAND
  • Omklædning i det fri
  • Nøgenbadning
  • Strand ved hav.
  • Dogging område
  • Udendørs areal
Kontaktinfo

Adresse:
Swingerstrand ved Rovinj - offentligt område.

Tlf: Ingen
Hjemmeside: Side om stranden
Ingen
E-mail:
Ingen