Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swingersauna

Swingersauna er en hyggeligt indrettet swingerklub beliggende i den lille by Munderfing i det nordlige Østrig. Der er ca. 73 km fra Passau til Munderfing eller godt 40 km fra Salzburg.

Swingerklubben ligger centralt placeret i den lille by ud til byens torv. På skiltene står der "Sauna für erwachsene", (Sauna for voksne) men når man træder ind i gården står der tydeligt Swingerclub.

Klubben er bygget op rundt om en trappe, som danner centrum i klubben. Klubben er i tre plan, men der er også nogle ekstra loftrum med så i princippet kan man sige den er i 4 plan. Modsat andre swingerklubber har man i Swingersauna ikke en bar, men et bord som ligger ud over trappen, således man kan gå rundt om bordret og få udleveret drinks her. Det lyder underligt, men det fungerede faktisk ganske godt.

Når man kommer ind i klubben bliver man taget pænt imod af værtsparret og klubejerne Herbert & Maria. De giver en rundvisning for alle nye besøgende. Klubben opretter en som medlem når man ankommer og de ser gerne at man udprinter et "Gutschein" som man har udfyldt på forhånd med navn og fødselsdato. Gør man dette sparer men en stor del af entreprisen. Da vi besøgte klubben kunne man sparer op imod 30 euro på entreen. Det kan derfor godt betale sig at udfylde den. Har man ikke en printer ved hånden kan man kontakte klubben via telefon, så laver de den når I kommer. det lyder underligt at man skal have oprettet en medlemsskab, men sådan gør man i visse swingerklubber. Medlemsskabet er med i entreprisen til klubben, så det koster ikke ekstra.

Klubben lader til at være godt besøgt. Vi fik det indtryk at flere af gæsterne ofte kom i klubben.

I kælderen finder man et omklædningsrum, Et junglerum med kighuller, massagerum med massagebriks og elskovsgynge, samt bad og Solarium.

Stueetagen rummer klubbens andet omklædningsrum, toiletter, bad, buffetrum med varm og kold buffet, samt adgang til klubbens udendørs terrasse. Om sommeren grilles maden på terressen.

På 1. sal finder man sauna, bad, barområde med stripperstang og det føromtalte bord som udskænkningssted over trappen. (Fungerer fint) samt flere legerum. Her finder man hjerterum med gloryholes og kighuller, samt et rum med trammer.

Fra 1. salen kan man komme op på nogle enkelte rum på loftet. Her finder man darkroom, frie legerum, (forklaring på frirummet kommer længere nede i teksten) samt rygerum og SM rum. SM rummet er ikke så stort, men her findes kors, et bur, en gynækologstol og en fælles legeseng.

Klubben har i alt 2 omklædningsrum og flere brusere flere steder i klubben hvilket fungerer fint. Man har stor fokus på rengøringen og hygijeinen. Man får således et håndklæde til at sidde på og et håndklæde til at bade med.Bemærk at klubben ikke har et spabad.

Alle rummene kan gøres til private rum via de fra danske swingerklubber så kendte kæder. Når kæden eller i visse tilfælde snoren er på, er rummet lukket for andre. Det betød at alle rummene kunne gøres private. Legede man i et rum og undlod at hænge snoren op, har man dog tre muligheder.

1. Rummet er åbent for alle. Singler og par.

2. Rummet er åbent for par.

3. Rummet er åbent for par og piger.

På loftet har man to legerum kaldet frirum. Disse kan ikke lukkes og her kan alle kigge med og deltage. Et nej er dog altid et nej.

Rygning i klubben er tilladt udendørs og i klubbens rygerum.

Vi kan vamt anbefale Swingersauna. Klubben lever op til danske forhold, så mange danske swingere vil føle sig godt tilpas her.

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
 • Stripperstang
 • Udendørs terrasse
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Sauna
 • Solarium
 • Gloryholes
 • Massagebriks
 • Darkroom
 • Diverse tema rum
 • Elskovsgynge
 • Gynækologstol
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Dorfplatz 1
5222 Munderfing

Tlf: +43 77 44 20 049 - +43 66 41 91 3048
Hjemmeside:
www.swingersauna.at
E-mail:
club@swingersauna.at