Swingersauna

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Swingersauna er en hyggeligt indrettet swingerklub beliggende i den lille by Munderfing i det nordlige Østrig. Der er ca. 73 km fra Passau til Munderfing eller godt 40 km fra Salzburg.

Swingerklubben ligger centralt placeret i den lille by ud til byens torv. På skiltene står der “Sauna für erwachsene”, (Sauna for voksne) men når man træder ind i gården, står der tydeligt Swingerclub.

Klubben er bygget op rundt om en trappe, som danner centrum i klubben. Klubben er i tre plan, men der er også nogle ekstra loftrum med, så i princippet kan man sige den er i 4 plan. Modsat andre swingerklubber har man i Swingersauna ikke en bar, men et bord som ligger ud over trappen, således man kan gå rundt om bordet og få udleveret drinks her. Det lyder underligt, men det fungerede faktisk ganske godt.

Når man kommer ind i klubben, bliver man taget pænt imod af værtsparret og klubejerne Herbert & Maria. De giver en rundvisning for alle nye besøgende. Klubben opretter en som medlem, når man ankommer og de ser gerne at man ud printer et “Gutschein” som man har udfyldt på forhånd med navn og fødselsdato. Gør man dette, sparer men en stor del af entreprisen. Da vi besøgte klubben, kunne man sparer op imod 30 euro på entreen. Det kan derfor godt betale sig at udfylde den. Har man ikke en printer ved hånden, kan man kontakte klubben via telefon, så laver de den, når I kommer. Det lyder underligt, at man skal have oprettet et medlemskab, men sådan gør man i visse swingerklubber. Medlemskabet er med i entreprisen til klubben, så det koster ikke ekstra.

Klubben lader til at være godt besøgt. Vi fik det indtryk, at flere af gæsterne ofte kom i klubben.

I kælderen finder man et omklædningsrum, Et junglerum med kighuller, massagerum med massagebriks og elskovsgynge, samt bad og Solarium.

Stueetagen rummer klubbens andet omklædningsrum, toiletter, bad, buffetrum med varm og kold buffet, samt adgang til klubbens udendørs terrasse. Om sommeren grilles maden på terrassen.

På 1. sal finder man sauna, bad, barområde med stripperstang og det føromtalte bord som udskænkningssted over trappen. (Fungerer fint) samt flere legerum. Her finder man hjerterum med gloryholes og kighuller, samt et rum med tremmer.

Fra 1. salen kan man komme op på nogle enkelte rum på loftet. Her finder man darkroom, frie legerum, (forklaring på frirummet kommer længere nede i teksten) samt rygerum og SM rum. SM rummet er ikke så stort, men her findes kors, et bur, en gynækologstol og en fælles legeseng.

Klubben har i alt 2 omklædningsrum og flere brusere, flere steder i klubben, hvilket fungerer fint. Man har stor fokus på rengøringen og hygiejnen. Man får således et håndklæde til at sidde på og et håndklæde til at bade med. Bemærk, at klubben ikke har et spabad.

Alle rummene kan gøres til private rum ved hjælp af (de fra danske swingerklubber så kendte) kæder. Når kæden eller i visse tilfælde snoren er på, er rummet lukket for andre.

 1. Rummet er åbent for alle. Singler og par.
 2. Rummet er åbent for par.
 3. Rummet er åbent for par og piger.

På loftet har man to legerum, kaldet frirum. Disse kan ikke lukkes og her kan alle kigge med og deltage. Et nej er dog altid et nej.

Rygning i klubben er tilladt udendørs og i klubbens rygerum.

Vi kan varmt anbefale Swingersauna. Klubben lever op til danske forhold, så mange danske swingere vil føle sig godt tilpas her.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
 • Stripperstang
 • Udendørs terrasse
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Sauna
 • Solarium
 • Gloryholes
 • Massagebriks
 • Darkroom
 • Diverse tema rum
 • Elskovsgynge
 • Gynækologstol
 • Mulighed for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Swingersauna!)

Indtast venligst en besked