Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Portugal

Swingermiljøet i Portugal er ikke så åbent som i Danmark. De fleste swingerklubber i Portugal er i virkeligheden diskoteker med nogle små legerum bag ved. Disse klubber er ganske vist godt besøgte, men den form for "swinging" som foregår disse steder ligger et stykke fra det vi kender i Danmark. Den mest kendte af disse klubber er XClube i Lissabon. Da XClube er mere et diskotek end en swingerklub, har vi ikke medtaget den her på Swingerguiden.

Vi ønskede at finde en swingerklub i Portugal, som minder om det størstedelen af danske swingere søger. Vi fandt Fun4You 32 km uden for Lissabon i byen Sintra. Fun4You er en swingerklub efter Hollandsk forbillede. Derfor minder den meget om det vi kender fra Danmark, Tyskland og Holland.

Hvis I finder forkerte oplysninger på en klubprofil kan I sende os en besked om dette fra den enkelte klubprofil. Alternativt kan I sende os en mail på kontakt@swingerguiden.dk.

Farvekoder på klubprofilerne:

 - Almindelig swingerklub. Godkendt af Swingerguiden.dk

Hvad kræver en godkendelse? Læs mere her.

Markøren på kortet her under viser ikke Fun4You´s virkelige beliggenhed, da adressen først offentliggøres efter tilmelding, men klubben er beliggende nær byen Sintra, hvor markøren er placeret. Zoom ud på kortet og I får byen Sintras placering nær Lissabon.