Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Our Place 4 Fun

VIGTIGT: LÆS OM SÆRLIGE REGLER FOR SWINGERKLUBBERNE I ENGLAND FØR DU BESØGER EN ENGELSK SWINGERKLUB! Læs mere her...

Indgangen til Our Place 4 Fun er meget skummel og der er en masse video overvågning lige uden for klubbens dør. Dette kan virke skræmmende, men er meget almindeligt i det engelske samfund. De video overvåger jo alle pladser og gader i London.

Når man kommer ind finder man en lille hyggelig klub. Klubben er beliggende nær en jernbanestation i en af Londons forstæder, så der er tog direkte til klubben. Klubbens adresse oplyses ved at ringe til klubben og tilmelde sig eller ved at sende en mail til klubben om sin ankomst.

Klubben blev startet af swingerparret Greg & Lisa og åbnede som Londons første swingerklub i 2003. Klubbens indretning afspejler derfor parrets egne erfaringer og indtryk fra andre klubber i udlandet.

Klubben er ikke at betragte som en luksus swingerklub. Der er ikke spabad og lignende faciliteter, men ønsker man at møde engelske swingers i hyggelige lokaler er klubben et besøg værd. Man kan sige at klubben henvender sig til den type swinger som elsker små hyggelige klubber. Er man der imod til store veludstyrede swingerklubber, vil man blive skuffet ved at besøge Our Place 4 Fun. Her bør man i stedet besøge F club, som er Londons største swingerklub.

Our Place 4 Fun består af et stort barområde med sofaer og hyggehjørner. I barområdet finder man også stripperstang og fjernsyn med erotiske film. Bag barområdet finder man et hyggeligt og flot indrettet privat rum hvor man kan være alene, samt tre lege rum af forskellig udformning og størrelse. Klubben har ingen SM faciliteter. Klubben er flot pyntet op med elektriske lys i forskellige farver som giver rummene liv. Faktisk er indretningen ganske god taget i betragtning af den ringe plads.

Klubben har ikke gaderobeskabe, men et egentligt gaderobe rum hvor ens værdiger bliver låst inde af personalet.

Da britiske regler kræver at alle gæster har et medlemsskab, oprettes dette ved ankomst til klubben første gang. Her ønsker klubbens personale at se jeres pas. Det er for at kontrollere at I er gamle nok til at komme ind med videre. ALLE skal vise pas, så selvom I er voksne af udseende så HUSK passet. Ellers bliver I ikke lukket ind.

Klubbens dresscode følger den engelske. Det vil sige pænt frækt tøj. Mændene kommer i jakkesæt eller pænt tøj. Pigerne i kjoler eller frækt tøj. Nøgenhed som man kender det i danske swingerklubber finder ikke sted.

Denne klub er vurderet af supporter for Swingerguiden:

lidt KINKY

Faciliteter i klubben
  • Omklædning uden skabe
  • Større bar og cafe område
  • Mindre anretning (Frugt kurv) severes på enkelte dage
  • Mindre gode muligheder for at tage et bad (Der findes kun et bad i klubben)
  • Mindre fjernsynsstue
  • Stripperstang
  • Gloryholes
  • Privat rum uden Gloryholes
  • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Oplyses ved tilmelding!
Alexandra Palace - Udkanten af London

Tlf: (Ring efter 12:00 alle dage)
+44 790 690 3262
+44 798 630 3885
Hjemmeside: www.ourplace4fun.com
E-mail: Ingen mail adresse - Kontakt klubben via telefon for tilmelding.