Loveshack

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Loveshack lukkede 1. maj 2020 og søger en ny ejer. Det er endnu uvist om den genåbner.

I den sydlige del af Sverige på højde med Stockholm finder man byen Degerfors, som blandt andet er kendt som en svensk industriby. Degerfors ligger 553 km fra København, 57 km fra Örebro og 250 km nordøst for Göteborg. I Degerfors finder man swingerklubben Loveshack.

Loveshack åbnede i 2017 og kan være stolte af at have Sveriges mest veludstyret swinger-bar. Der findes ikke andre swingerklubber i Sverige, der kan tilbyde et så stort sortiment af drikkevarer. Der var flere forskellige øl mærker, ligesom klubben råder over et bredt udvalg af alkoholiske og ikke alkoholiske drikke. Dette er ikke set andre steder i Sverige, hvor man normalt er rimelig konsekvent med at uddele alkoholbevillinger, men i Degerfors er det lykkedes.

Svensk swingerklub med pubaften

Udvalget i baren, bevirker at klubben på udvalgte aftner byder velkommen med en velkomstdrink, ligesom man altid starter aftenen med en pubaften. Fra 19.00 – 22.00 kan man møde de andre gæster og se hinanden an med tøj på. Man kan så at sige møde hinanden over en drink. Efter kl. 22.00 er man ”Erotisk klædt” i hele klubben. Dog kan man blive i barområdet med tøj på. Ønsker man ikke at deltage i Pubaftenen kan man komme kl. 21.50, men vi anbefaler man deltager fra start af, så man kan se de andre an og fornemme den hyggelige stemning og optakt. Når man klæder om til “Erotisk klædt” kl. 22.00 lukkes indgangen. Man kan med andre ord ikke komme ind efter kl. 22.00.

Alle besøg skal anmeldes på klubbens hjemmeside. Dette gøres nemt ved at man på klubbens hjemmeside tilmelder sig det enkelte arrangement. Når man er blevet tilmeldt, får man en mail med vigtige oplysninger om besøget.

Loveshack er meget fint indrettet. Klubben fremstår nydelig og alle senge er fine, renlige og betrukket med materialer, der gør at de er nemmere at rengøre.

Klubben består af en entre med en mindre garderobe. Man lægger sit tøj på nogle hylder, men værdi genstande kan låses ind i et lille skab. Barområdet består af en veludstyret bar med køkken. Klubben tilbyder til alle arrangementer et mindre måltid og natmad. Så man går ikke sulten fra klubben. I tilknytning til baren finder man et loungeområde hvor man kan sidde og snakke. Legeområdet består af 4 større legerum med større og mindre senge, samt et rum med en elskovs gynge. Klubben har også en massagebriks, en sauna og naturligvis toilet og bad.

Hvis man ønsker det, tilbyder klubben overnatning på deres eget Bed and Break fast til rimelige priser. Man kan også overnatte ved klubben i sin egen campingvogn eller autocamper. Loveshack er derfor et naturligt stop på ferien. Et klubbesøg med overnatning er her en mulighed.

Vi kan varmt anbefale et besøg hos Loveshack. De har et venligt og imødekommende personale der gerne hjælper nysgerrige danskere på gennemrejse.

Loveshack havde desværre ingen billeder fra klubben ved vores besøg. De ønskede ikke at have billeder fra klubben ude på nettet.

Ved vores besøg var der intet SM rum, men vi ved at der er planer om en udvidelse af klubben i kælderen.

Faciliteter i klubben
  • Omklædning uden skabe
  • Små skabe til værdigenstande
  • Større bar og cafeområde
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Privat rum uden gloryholes
  • Mulighed for at belure andre gennem ruder eller kighuller
  • Elskovsgynge
  • Massagebriks
  • Sauna
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Loveshack!)

Indtast venligst en besked