Relaxklubben

Privat swingerklub eller forening

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Relaxklubben er en privat forening som arrangerer større, swinger fester i lejede lokaler i Göteborg. Relaxklubben drives af værtsparret Ulrica og Lasse. Deres mål er, at alle skal have en god aften. Relaxklubben er således kendt for den varme og trygge stemning.

I Relaxklubben kommer forskellige swingere. Således ser man både biseksuelle, heteroseksuelle og transseksuelle.

Antallet af gæster varierer, men på en god aften mødes mellem 40 og 50 swingere. Til arrangementerne holder man en kønsopdeling, således, at der er 1/3 piger og 2/3 fyre. Arrangementerne er oftest fuldt optaget, så man skal være ude i god tid, hvis man ønsker at reserverer en plads. Alderen på gæsterne ligger mellem 18 og 65 år. De fleste gæster er mellem 30 og 50 år.

Relaxklubben har et arrangement hver 3 onsdag, men arrangerer også forskellige temafester, som fx. Gang bang, Rape games, BDSM-swingers, Eyes Wide Shut m.m. Disse særarrangementer afholdes på forskellige dage.

På onsdags arrangementerne åbner entreen kl. 19.00 og lukker kl. 20.00, så man skal komme til tiden. kl. 24.00 lukker klubben helt.

Til arrangementerne er der gode bademuligheder og en sauna. Håndklæder kan man leje på stedet, men vi anbefaler man medbringer sit eget håndklæde.

Der findes kondomer tilgængeligt til arrangementerne. De almindelige regler som “et Nej er et nej” gælder også her.

Relaxklubben lejer sig ind i et meget fint lokale i den østlige del af Göteborg. Der findes parkeringspladser nærved og der er 50 meter till nærmeste sporvogn. Adressen, med vejbeskrivelse modtager man i bekræftelsen på ens tilmelding. For at besøge Relaxklubben kræves der medlemskab af klubbens hjemmeside. Medlemskabet ansøger man om på klubbens hjemmeside. Medlemskabet er gratis. Man skal have et medlemsnummer, inden man kan tilmelde sig til en fest.

Besøgende fra udlandet (Fx Danmark og Norge) som vil besøge klubben betaler 100,- per gang udover entreen som et gæste medlemskab.

Alle skal være registrerede medlemmer af klubbens hjemmeside, samt lave en tilmelding inden arrangementet.

De sælger ikke alkohol til arrangementerne, så det er tilladt at medbringe sin egen alkohol, men det er ikke tilladt at drikke sig fuld.

I kan få mere information om Relaxklubben på deres hjemmeside.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning uden skabe
 • Værdigenstande afleveres i baren
 • Større bar og cafe område
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Sauna
 • Massagebriks
 • Darkroom
 • Større SM rum
 • Elskovsgynge
 • Gynækologstol
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Relaxklubben!)

Indtast venligst en besked