X-Secret

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Denne klub er midlertidigt lukket. Vi følger med i udviklingen. Klubben vil åbne igen senere. De udnytter Corona nedlukningen til noget ombygning. Sidst opdateret 29. november 2021.

Kender du historien om den Grimme Ælling? Den kender de fleste. Den fortæller meget fint, hvordan noget rigtigt grimt, kan gå hen og blive meget smukt. X-Secret er et godt bud på en grim ælling, som voksede op og blev en ung smuk svane.

Swingerklubben X-Secret holder til i en gammel industribygning i en lille by uden for Helsingborg. Selve bygningen er meget gammel og ligner noget der står og afventer en nedrivning. Så ved første øjekast tænker man sit, når man går op ad trappen til første salen.

Indendørs oplever men en gennemrenoveret swingerklub, med fine lokaler og trygge rammer. De fleste var nok løbet skrigende væk ved tanken om at lave en swingerklub i netop denne bygning, men parret som ejer og driver klubben, har en drivkræft og støtte bag sig, som gør at projektet ikke er så tosset, som det måske lyder.

Foreløbig er klubben stadig under ombygning. De har i alt 300 m2 meter at lave swingerklub på, men kun halvdelen er klar, så der er mange rum som endnu ikke er gjort klar til swinging. Derfor er X-Secret en klub man bør holde øje med, for der kommer til at ske noget nyt med jævne mellemrum den nærmeste tid.

X-Secret ligger dejligt tæt på Danmark. Der er kun godt 15 km til færgen i Helsingborg, så for danske swingere i det Nordsjællandske, er det nemt med en smut tur til X-Secret ved Helsingborg. Klubben ønsker som andre svenske swingerklubber at holde adressen hemmelig, til man har tilmeldt sig, men den ligger i nærheden af Fleninge.

X-Secret er i et plan. Når man kommer ind, ser man omklædningen overfor. Her er der aflåste skabe til tøjet. Ved siden af omklædningen findes to toiletter og badeforhold. Der er to brusere til rådighed.
Længere nede ad gangen kommer massagerummet, som endnu ikke var klart ved vores besøg.

Forenden ad gangen følger “Mingla rummet” (barområdet). Her er der en lille, men hyggelig bar, samt en sofa med nogle stole og borde. Alle drikkevare er inklusive i entreen, så når entreen er betalt, er alt betalt.
Fra barområdet er der en dør ud til altanen. Her er klubbens rygeområde.

Ved vores besøg fandtes der 3 lege rum. Det første var et stort legerum med plads til 10 – 12 par. Her fandtes også mulighed for at kunne kigge på de andre der legede.

Naborummet er et SM Light rum. Der fandtes et kors og nogle piske. Derudover var der en elskovsgynge. Klubejer fortalte at gloryholes og et tjekkisk gloryhole er på vej. Dette var endnu ikke færdigt ved vores besøg.

Klubben har planer om at bygge et stort BDSM rum i et af de nye lokaler, når de er færdigrenoveret.

Det sidste legerum blev kaldt “Tysta rummet” (Det stille rum). Ideen er, at dem som vil de mere stille lege, kan gå der ind. Helt stille gik dog ikke for sig ved vores besøg. Så måske de ændrer navn på dette rum med tiden.

Vi kan varmt anbefale jer et besøg hos X-Secret. Det er hyggelig klub med en god atmosfære og nogle søde og åbne gæster. Vi blev taget godt imod af personalet og vi følte os velkomne.

Faciliteter i klubben
  • Omklædning med skabe
  • Større bar og cafe område
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Massagebriks
  • Elskovsgynge
  • Mindre SM rum
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke X-Secret!)

Indtast venligst en besked