Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Burg Ibiza

Er man til flotte indrettede swingerklubber med temarum og udendørs arealer, bør man køre forbi Burg Ibiza i byen Fürstenfeldbruck, som ligger 34 km vest for München.

Klubben er placeret i udkanten af byen i et skovområde og har egen have med udendørs pool, samt forskellige legehytter. Der til kommer en veludstyret swingerklub med eget køkken, egen kok og en stor bar. I weekenden åbner man der ud over klubbens anden bar kun for par.

Når man kommer ud til Burg Ibiza træder man ind i gangen, hvor man melder sin ankomst. Ridderen uden for døren giver allerede et hint om at klubbens gennemgående tema er riddertiden.

På 1. salen finder man klubbens omklædningsrum med skabe, samt adgang til klubbens parafdeling, som kun er åben i weekenden. Her findes en bar, samt to mindre legerum. For uden denne afdeling findes der et parrum i klubben som kan aflåses med en nøgle som kun parrene får udleveret. Så kommer man på en hverdags aften, har man stadig mulighed for et lege sammen med andre par i et parrum.

Klubbens fælles bar område ligger i stueplan og består af nogle bløde sofaer og en fin bar hvor man kan bestille sine drinks. Drikkevarerne er inkluderet i entreen. Fra bar området kan man komme ud til klubbens store udendørs terrasse, samt have. Her finder man ligge stole og sofa hjørner, hvor man kan sidde og snakke eller spise sin mad. I haven finder man her en legehytte, samt klubbens udendørs pool. Der ud over har man pyntet haven med figurer af dyr, for at skabe noget liv.

Hvis man fra bar området bevæger sig ned ad gangen kommer man først forbi køkkenet hvor en kok tilbereder den varme mad du ønsker. Oftest har de to eller tre retter man kan vælge imellem. Ved siden af køkkenet finder man buffetrum, med kold buffet og dessert buffet. Sidst nævnte består af kaffe og kage af forskellige slags. I buffetrummet kan man spise sin mad og snakke med klubbens øvrige gæster. Drikkevarerne hentes i baren.

Overfor buffetrummet finder man klubbens parrum som kan aflåses med nøgle. Parrummet er i virkeligheden to rum, som er lukket af med en  gitterlåge, som kun parrene har nøgle til. Begge parrum har et kinesisk tema.

Ved siden af parrummet har klubben sit massage rum, hvor der findes en massagebriks.

Længere nede af gangen kommer først er Darkroom, hvor der er placeret en såkalt legekasse, med kighuller og gloryholes. Selve indgangen til rummet er meget mørk og det er svært at finde vej der ind, men for kendere er det naturligvis intet problem.

Klubbens spejlrum er meget flot lavet med stjernehimmel og spejle på vægge og loft.

Her efter fulgte yderligere to legerum hvor de begge var bygget i niveauer. Dette gjore rummene mere spændende i deres indretning. Det største rum havde en kæmpe skærm hvor der kørte por nofilm, så dette rum fungerede som en form for biograf. Fra gangen og ind mod det store rum er der kighuller og gloryholes.

For enden af gangen finder man ryger loungen som er det eneste sted man kan ryge indendørs. Ved siden af denne ligger klubbens badeområde med en del brusere. Her er også et indendørs relax område med liggestole, samt adgang til klubbens runde sauna. Fra badeområdet er der adgang til klubbens andet udendørsområde hvor der er yderligere 2 lege hytter.

Klubbens skulle også have et spabad, men det var lukket af, da vi besøgte klubben.

Vi kan varmt anbefale et besøg hos Burg Ibiza. Klubben kan sagtens benyttes som en form for afkobling på rejsen syd på eller hjemturen nord på, da den ligger centralt nær München. Dog anbefaler vi at man tjekker klubbens kalender inden man besøger den. På visse dage afholder de kæmpe gang bangs, så er man ikke til den slags, bør man overveje om det er i dag klubben skal besøges.

 

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Buffet - Aftensmad kan spises i klubben
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Biograf
 • Darkroom
 • Spejlrum
 • Parrum
 • Aflukket par afdeling
 • Gloryholes
 • Massagebriks
 • Sauna
 • Udendørs Pool
 • Udendørs areal med legehytter
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Sommerkellerweg 20
82256 Fürstenfeldbruck (Nær München)

Tlf: Intet - Benyt kontakt skema på klubbens hjemmeside.
Hjemmeside:
www.burg-ibiza.de
E-mail:
Ingen - Benyt kontakt skema på klubbens hjemmeside.