Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Cats

Cats er helt klart en af de førene swingerklubber i det sydlige Tyskland. Klubben er en søsterklub til Rocks som ligger på etagen ovenover. I hverdagene kan der købes entre til enten Cats eller Rocks, men i weekenderne (Fredag og Lørdag) slås klubberne sammen til en stor klub.

Cats lever op til sit navn ved at være udsmykket med tigre og pantere over det hele. Klubben er således hele vejen igennem gennemført og en positiv oplevelse for en dansk swinger. Klubben har et veluddannet og åbent personale der gerne hjælper et dansk swingerpar.

Klubben er blevet kendt for sine paraftener som afholdes den første lørdag i måneden. Her er der fuldt hus og denne dag er klubben slået sammen med Rocks så den fulde swingeroplevelse bliver fuldendt.

På paraftnerne kan man deltage i en konkurrance om at få en gratis tur i klubbens private limosine. Turen varer ca. 1 time og går rundt i München. Der trækkes lod mellem nøglenumrene fra skabene i omklædningen. Det er her vigtigt at man er i barområdet når der trækkes lod, ellers går man glip af en god oplevelse. På limosinen er der tydeligt skiltet med Cats swingerklub, så det er sjovt se andre billisters reaktion i trafikken. De kan naturligvis ikke se hvad der sker inde i limosinen, men de kan forstille sig det. Der er i alt 5 ture i løbet af aftenen og det vindene par må invitere to andre par med på turen. Vi var så heldige at vinde og det var en yderst positiv swingeroplevelse vi sent glemmer. I limosinen er der champagne og kondomer til hygge og sex på turen. De kaldte det i sjov en stadtrundfart, (sightseeingtur) men vi kan godt afsløre at vi ikke så meget af byen.

Selve klubben Cats består af to etager som ligger på 1. og 2. sal i bygningen. På denne etage finder man omklædning, et kæmpe barområde med stripperstænger og buffet.

På etagen ovenover i bygningens 2. sal finder man forskellige legerum som er opdelt i forskellige temaer. Nogle af rummene har egyptisk udsmykning på væggene, andre er junglerum med mere. På denne etage finder man også brusere og sauna. Der er også et kar som ligner et spabad, men det er et stort rundt badekar.

Klubbens junglerum er et parrum og der findes desuden et darkroom.

Søsterklubben Rocks finder man på bygningens 3. sal.

Klubben har IKKE legeredskaber for SM lege.

En paraften koster 100 euro for et par hvilket klart ligger i den dyre ende, men vi følte at det var pengene værd. For vi fik god mad, gode oplevelser og adgang til to swingerklubber på en gang. For selvom Cats og Rocks har samme ejer er Rocks en helt anden klub end Cats. Se mere om Rocks på dennes klubprofil.

Vi har besøgt mange klubber, men aldrig har vi følt os så velkomne og fået så god en buffet som i Cats. Buffeten blev her genopfyldt flere gange så det altid var frisk mad vi kom til. Limosineturen var en sidegevinst som vi sent glemmer, men selvom man ikke vinder denne tur kan vi varmt anbefale en swingeraften i Cats Club i München.

Som en sidste vigtig ting bør i HUSKE PENGE. KLUBBEN TAGER IKKE IMOD KREDITKORT!

De bedste dage at besøge Cats er Fredag og Lørdag. Så får I begge klubber med i prisen. Indgangen på en almindelig fredag eller lørdag er billigere end på en paraften. På disse dage er singler også velkomne.

Denne klub er vurderet af supporter for Swingerguiden:

lidt KINKY

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Stripperstang
 • Større buffet (aftensmad kan spises i klubben)
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mindre fjernsynsstue
 • Sauna
 • Massagebriks
 • Darkroom
 • Større Parrum
 • Gloryholes
 • Diverse temarum
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Peter-Anders Strasse 3
81245 München - Pasing

Tlf:
+49 89 820 85 882
+49 89 820 85 884
Hjemmeside:
www.cats-swingerclub.de
E-mail:
info@cats-swingerclub.de