Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Claudias Dreamlight

Claudias Dreamlight er en hyggelig swingerklub beliggende i Industrikvarteret lidt uden for centrum af Nürnberg. Klubben er fornuftigt indrettet, men ikke så luksuriøs som man normalt oplever de tyske swingerklubber.

Klubben ligger på 1. sal i en industribygning, men er i et plan. Faktisk har man indrettet små rum i tre store rum ved at sætte en masse vægge op. Dette er hyggeligt nok, men ikke så hyggeligt som i mange andre swingerklubber, hvor alt er naturligt delt af naturlige vægge.

Klubben består af et omklædningsrum og et stort bar og buffetområde. I klubben er der som i andre tyske klubber en buffet, men den er som andre steder bedst når den er ny serveret. Så vil I spise med, er det en god idé at være der når buffeten åbner.

I forbindelse med barområdet er der et delvist aflukket rygerum.

I lege området findes flere små rum, hvor af et enkelt har gloryholes. Ellers er væggene kun bygget med nogle små huller man kan kigge igennem. Rummene er alle delvist åbne, da der kun er forhæng ved indgangene. Et egentligt privat rum findes ikke, ligesom der heller ikke er et parrum. Parrum findes hovedsageligt kun i danske swingerklubber, så at det ikke findes her er meget normalt for en tysk swingerklub.

I et af rummene findes en gynækologstol. Ellers er der madrasser og senge i de øvrige rum.

Klubben har også et lille SM rum, som kan benyttes, men korset og gabestokken var meget slidte og ikke specielt indbydende. Klubben egner sig derfor ikke for SM interesserede.

Klubben har rigtig gode bademuligheder. I forbindelse med spabad og sauna afdelingen er der hele 8 brusere hvor af den ene er en speciel massage bruser, med flere dyser.

Klubbens spabad er nyt og moderne og kan sagtens rumme 5 mennesker selvom klubben kun mener der kan være 4.

Saunaen er lille, men brugbar.

Claudias-Dreamlight er en klub som I sagtens kan besøge, men I må bare ikke have for høje forventninger til klubben. Klubben laver op til den standard man finder i en almindelig dansk swingerklub, men set med tyske øjne er klubben ikke så luksuriøs som andre tyske swingerklubber. Prisen for at komme ind er derfor også noget lavere. Se mere herom på deres hjemmeside.

BEMÆRK at Claudias-Dreamlight er den eneste klub i Nürnberg selvom internettet viser noget andet. Swingerklubberne XXL og Shangrila er begge lukkede, selvom deres hjemmesider fortæller en anden historie.

Denne klub er vurderet af: Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mindre fjernsynsstue
 • Spabad
 • Sauna
 • Mindre SM rum
 • Gloryholes
 • Gynækologstol
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Otto Kraus Strasse 12
90411 Nurnberg

Tlf:
+49 911 941 88 15
+49 170 945 9788
Hjemmeside:
www.claudias-dreamlight.de
E-mail:
info@claudias-dreamlight.de