Claudias Dreamlight

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Claudias Dreamlight er en hyggelig swingerklub beliggende i Industrikvarteret, lidt uden for centrum af Nürnberg. Klubben er fornuftigt indrettet, men ikke så luksuriøs som man normalt oplever de tyske swingerklubber.

Klubben ligger på 1. sal i en industribygning, men er i et plan. Faktisk har man indrettet små rum i tre store rum ved at sætte en masse vægge op. Dette er hyggeligt nok, men ikke så hyggeligt som i mange andre swingerklubber, hvor alt er naturligt delt af naturlige vægge.

Klubben består af et omklædningsrum og et stort bar- og buffetområde. I klubben er der, som i andre tyske klubber en buffet, men den er som andre steder, bedst når den er ny serveret. Så vil I spise med, er det en god idé at være der, når buffeten åbner.

I forbindelse med barområdet er der et delvist aflukket rygerum.
I lege området findes flere små rum, hvor af et enkelt har gloryholes. Ellers er væggene kun bygget med nogle små huller man kan kigge igennem. Rummene er alle delvist åbne, da der kun er forhæng ved indgangene. Et egentligt privat rum findes ikke, ligesom der heller ikke er et par rum. Par rum findes hovedsageligt kun i danske swingerklubber, så at det ikke findes her, er meget normalt for en tysk swingerklub.

I et af rummene findes en gynækologstol. Ellers er der madrasser og senge i de øvrige rum.

Klubben har også et lille SM rum, som kan benyttes, men korset og gabestokken var meget slidte og ikke specielt indbydende. Klubben egner sig derfor ikke for SM interesserede.

Klubben har rigtig gode bademuligheder. I forbindelse med spabad og sauna afdelingen er der hele 8 brusere, hvor af den ene, er en speciel massage bruser, med flere dyser.

Klubbens spabad er nyt og moderne og kan sagtens rumme 5 mennesker, selvom klubben kun mener der kan være 4. Saunaen er lille, men brugbar.

Claudias-Dreamlight er en klub som I sagtens kan besøge, men I må bare ikke have for høje forventninger til klubben. Klubben lever op til den standard man finder i en almindelig dansk swingerklub, men set med tyske øjne er klubben ikke så luksuriøs som andre tyske swingerklubber. Prisen for at komme ind er derfor også noget lavere. Se mere herom på deres hjemmeside.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mindre fjernsynsstue
 • Spabad
 • Sauna
 • Mindre SM rum
 • Gloryholes
 • Gynækologstol
 • Mulighed for at belure andre gennem ruder og kighuller
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Claudias Dreamlight!)

Indtast venligst en besked