Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

EGO Mega Berlin

Ego er betegnelsen for en række store sex supermarkeder i Tyskland. De ligger oftest nær motorvejene eller nær ved større byer. Fælles for dem alle, er at de foruden den erotiske butik også indeholder et ”erlebnisreich”, som er et pænere navn for sexkino eller sexbiograf.

Normalt vil man betegne en sexbio, som et mørkt skummelt sted, hvor der kun kommer mænd, men EGO erlebnisreich er langt fra mørkt og skummelt. Faktisk er det kun en meget lille del af den store bygning, som er butik. Størstedelen af bygningen er indrettet som en hel swingerklub med alt hvad der ellers hører til. Selve biografområdet er i EGO Berlin på hele 1400 kvadrat meter. Egos sex supermarkeder er derfor et fint alternativ til de almindelige swingerklubber. Åbningstiderne hos EGO er også ret brede, da de har åbent alle ugens dage fra tidlig formiddag til midnat. Prisen for at komme ind ligger på 15 Euro for singlefyre og par. Piger kommer ind gratis.

Sådan er EGO Berlin indrettet:

Når man kommer til bygningen går man ind i butikken gennem hovedindgangen. I butikken kan man købe alt fra Lingeri og sexlegetøj og kondomer. Midt i butikken finder man baren, som også fungerer som kasse. Her kan man betale for sine varer og melde sin ankomst, hvis man ønsker at træde ind i biografområdet.

Når man kommer ind i biografen opdager man, at baren er todelt, således man både har en bar i butikken og en bar i biografen. I biografen kan man købe sodavand og andre drikkevarer i baren.

Selve biografområdet er i 2 plan og består foruden af en række biografer også af en masse forskellige legerum. I næsten alle legerum er der et TV, der viser porno af den ene eller anden art, men rummene er inddelt i kategorier, således at man så at sige selv kan vælge filmgenre efter ens lyster.

På underetagen finder man foruden baren, toiletter, bad, omklædningsrum, SM rum, stort legerum, par rum med gloryholes, massagerum med massagebriks, 2 private kabiner med gloryhole imellem, samt enkelte små legerum.

På overetagen finder man Gaykino, kabiner med glas gloryhole væg, samt forskellige tema legerum, som biblioteket, fruerummet, junglerummet, glamour biograf med videre.

På førstesalen findes også en briks, hvor en kvinde kan lægge sig op med underlivet igennem et hul i væggen. Således kan hun blive knaldet af ukendte fyre i det ene rum, mens hun tager sig oralt af andre i det andet rum.

Stort set alle rum kan gøres private. Det vil sige at man kan gå ind og låse døren bag sig.

Vi kan varmt anbefale danske swinger at besøge EGO, dog er stedet nok bedst for par der søger sex med singlefyrer.  Par der søger fyrer til gang bangs vil finde stedet attraktivt og er man et bi par, hvor fyren ønsker at lege med andre mænd, er der gode muligheder for dette. På EGO´s hjemmeside arrangeres speciel aftner for par.

Man kan parkerer gratis ved EGO Berlin. Kommer du med tog fra det centrale Berlin, er nærmeste station U-bahn stationen Ruhleben.

Denne swingerbio er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Mindre bar og cafe område
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Stripperstang
 • Massagebriks
 • Private legerum
 • Mindre SM rum
 • Privat rum uden Gloryholes
 • Privat rum med Gloryholes
 • Gloryholes
 • Elskovsgynge
 • Gynækologstol
 • Mange forskellige biografer
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Charlottenburger Chaussee 47A
13597 Berlin

Tlf:
+49 305 267 5786
Hjemmeside:
www.ego24.de/filialen/berlin
E-mail:
berlin@ego24.de