Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Palermo

Pæn og indbydende swingerklub beliggende i en forstad til Leipzig. Palermo som klubben hedder, ligger således 9 km fra byens centrum.

Swingerklubben Palermo fremstår flot og indbydende, men skiller sig ud fra andre tyske swingerklubber ved at de har en fri dresscode. Her er det således tilladt at gå rundt med cowboybusker og overtøj, mens andre har sex. En dresscode, som ligger langt fra den almindelige tyske dresscode, som er erotisk klædt. Vælger man at besøge Palermo skal man derfor være forberedt på at folk er påklædte. Vi oplevede at en del af gæsterne i klubben virkede uerfarende og blufærdige. Derfor foretrak de at gemme sig bag deres tøj, hvilket skabte en død stemning i hele klubben.

Vi besøgte Palermo på en ung aften hvor alle klubbens gæster burde være under 35 år. Dette stod der skrevet på deres hjemmeside og vi selv blev da også spurgt om vores alder da vi ankom, men alligevel oplevede vi at der kom gæster ind, som vi skønnede til at være et godt stykke over de 40 år.

Alt dette bevirkede at vi var en smule skuffede over vores besøg hos Palermo.

Hvorfor godkender og accepterer vi Palermo?

Vi har valgt at tage klubben med på Swingerguiden.dk, da den som helhed lever op til det vi kræver af en swingerklub. Deres dresscode tiltaler os ikke, ligesom vi havde en dårlig oplevelse i klubben, men den kritik skal ikke afholde andre fra at besøge den. Man skal bare kunne acceptere og leve med dresscoden, som jo er noget anderledes end den danske og tyske. Swingerene er mangfoldige, så selvom dresscoden ikke tiltaler os, kan den sagtens tiltale andre.

Indretningen af Parlermo

Selve klubben er bygget i 3 plan, hvor indgangen finder sted i stueplan. Når man kommer ind bliver man henvist til omklædningen som er dejlig stor og rummelig. Fra omklædningsrummet kan man komme ind i selve klubben. Der er ikke forbindelse direkte til badet fra omklædningen. Badet ligger længere inde i klubben. Fra omklædningen kommer man ind i et større bar område med tilhørende buffet område. I bar området er der små hygge kroge, samt stripperstang.

Fra barområdet fører en trappe op til et enkelt stort par rum. Fra bar området går der en gang ned til klubbens rygerum, som desværre er piv åbent således alt røgen går ud i klubben og op til de øvrige legerum. Det undrede os at man ikke havde lukket det af.

Fra rygerummet kommer man ud til klubbens Spa rum med spabad, sauna og stort fælles baderum. Ved siden af spa rummet fører en trappe op til 1. salen. Her finder man et fælles stort legerum med kighuller og gloryholes, samt et mindre legerum med et spejl.

På 2. sal finder man klubbens temarum. Vi fandt aldrig ud af hvilke temaer de skulle symboliserer, men der var to mindre SM rum, samt rum legerum med film fremvisning og et almindeligt legerum. Sidstnævnte kunne markeres med skilte, således at kun de køn, som fremgik af skiltet var velkomne i rummet. 

Klubben har to toiletter i stueplan. På 1 og 2. sal, er der mellem legerummene flere toiletter med bad.

Klubbens buffet var rimelig, men den skulle som i andre tyske swingerklubber spises når den blev serveret. Senere på aftenen blev den kedelig. Alle drikkevare i baren er inkluderet i entre prisen, så alt i alt var klubben ikke så dyr  at besøge sammenlignet med andre tyske swingerklubber.

Klubben beskriver sig selv som en parklub, hvilket ikke passer, da der også kommer singler i klubben. Så i vores øjne er det en almindelig swingerklub. Den er derfor også markeret som almindelig klub her på Swingerguiden.

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Stripperstang
 • Buffet - Aftensmad kan spises i klubben
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mindre fjernsynsstue
 • Mindre SM rum
 • Større Par rum
 • Gloryholes
 • Elskovsgynge
 • Spabad
 • Sauna
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Bornaische Strasse 197
04279 Leipzig (9 km. fra Leipzig centrum)

Tlf: +49 341 333 87 642
Hjemmeside:
www.paareclub-leipzig.de
E-mail:
info@swingerclub-palermo.de